Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar hogy a magukat csúnya, àtlag alatti nőnek kiadók, azzal jönnek hogy a hozzàjuk hasonló pasik sem kezdeményeznek nàluk esélyt sem adnak nekik. Van ott olyan pasi aki komolyan talàlkozott ilyen nővel és nem volt kamu?

Figyelt kérdés

Azzal nincs bajom hogy a nőknek nem kell a magamfaja ronda pasi, teljesen megértem. Viszont amikor néha belefutok egy egy kérdésbe ill kommentbe kicsit idegesìt, főleg mikor rà kérdek hogy egyébként adtàl màr valaha esélyt egy ilyen pasinak, nem jön vàlsz.

Vagy ha jön akár egy privàt csak trollkodnak.

tegnap 15:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10 értem én és nincs is gondolom ezzel màr csak azzal ha egy ilye nő azt mondja hogy szemetek a dagadt férfiak mert nem kellek nekik ennyi.
tegnap 17:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nah szerintem nincs tovàbbi mondani valóm.
tegnap 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

"De tudjátok mit, nem is kell a többi kínos kérdés. Elég csak egyre válaszolnotok: hogy lehet az, hogy a való életben csomó átlagon aluli, elhízott, sőt ronda nőnek is van párja? Bónusz kérdés, hogy lehet hogy még boldogok is együtt?"

Tegyük fel, hogy boldogok. Van is miért, hisz ha a párjuk velük egy szinten van, akkor tudják, hogy nem a külsejük miatt vannak egymással. Vaaagy, mindenkinek más tetszik, és ők pont bejönnek egymásnak. Vagy léteznek kapcsolatfüggők, szexfüggők, akik félnek egyedül, ők simán igent mondanak bárkire, aki velük akar lenni. Vagy ez, vagy a magány, és ők inkább vannak langyos kapcsolatban hozzájuk nem illő emberekkel, mint egyedül.

Nem szoktad itt olvasni, hogy a férfiak többsége nem olyan nővel van kapcsolatban, amilyennel szeretne lenni, hanem olyannal, amilyen jut? Ez nőkre is igaz.

tegnap 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:

"Bónusz kérdés, hogy lehet hogy még boldogok is együtt?"

Azt honnan tudod? Abból, hogy annak tűnnek külső szemlélő számára? Hogy néhányan még magukat is igyekeznek becsapni?

Nem egyedülálló az összes "átlagon aluli, elhízott, sőt ronda nő" nyilván. De a kapcsolat és a férfi "minősége" többnyire bőven hagy kívánnivalót maga után. Amikor sok esetben még a szép, jó adottságokkal rendelkező nőknek is csak olyan "jut", aminél/akinél az egyedüllét is jobb és könnyebb... Persze kinél hol a léc. Van, aki pl. még boldognak hazudja vagy akár érzi is magát, ha "csak" annyi a gond, hogy az összes házi-/láthatatlan munka az ő nyakába szakad, mert így szocializálódott, és bele sem gondol különösebben, hogy ez talán nincs rendben.

tegnap 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Végre egy intelligens válasz, köszönöm szépen 13-as! Általában csak fröcsögést és hibáztatást kapok az ilyenekért, holott azért szoktam csinálni, hogy hátha lesz akiben gondolatokat ébreszt. És végre siker!

Szóval akkor két ok lett itt felvázolva, az egyik hogy lehet kapcsolatfüggők és muszáj nekik valaki, és így boldogok. Na most az itteniek akik panaszkodnak, vajon kapcsolatfüggők? Ha igen, miért nem keresnek valakit, bárkit? Ha meg nem, akkor miért a panaszkodás?

A másik ok pedig az, hogy felmérték helyesen ki a szintjük, és még meg is találták akivel bejönnek egymásnak. De akkor ez szintén egy pozitív és jó példa, akkor nem kell keseregni, hanem tessék kimenni és nyitott szemmel járni, esélyt adva mindenféle embernek, mert mint az látszik, bármi lehetséges!

"Nem szoktad itt olvasni, hogy a férfiak többsége nem olyan nővel van kapcsolatban, amilyennel szeretne lenni, hanem olyannal, amilyen jut? Ez nőkre is igaz."

Végre valaki kimondta! Én ezzel nagyon is tisztában vagyok, hiszen ez a reális, ez maga az élet. És mégse panaszkodnak, hanem élik együtt az életüket, többnyire boldogan, hiszen ha nem így lenne, nem lennének együtt. Ezért fura nekem sokszor és baromi torz, ami tökéletes elvárásokat egyesek előadnak, mindenféle kérdések alatt. Meg hogy csak a tökéletessel lehet beérni, és mivel az nem jön (többnyire nem is jöhet), ezért a komplett másik nemnek a k anyját. Közben itt csak pár ember pörög ezen, a valóság odakint teljesen más. Tök jó hogy ezek is végre szóba jöhettek :)

tegnap 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
El nem tudom képzelni hogy, bármelyik nőnek probléma lenne a pasizás. A nőké a világ ő választ hogy, melyik pasi kell neki és nyilván egy átlagos vagy az alatti is a legjobb pasikat akarja és akár meg is szerzi. Ezen mindig mosolygok hogy a nőknek nehéz pasizni a frászt az nehéz.
tegnap 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!