Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Persze. Tuti feltárják, hogy méregetnek este hazafelé a héven vagy a villamoson."
Erre írtam, utólag, kiegészítésként: "Ha nem fajul tettlegességig, akkor talán elviselhető, ha csak úgy néznek rád, méregetnek, ignorálni kell az ilyen rohadékokat"
Habár a rohadék itt még túlzás is, hiszen megnézni valakit magadnak szerintem még nem bűn. Ha nem megy oda hozzád, csak távolról figyeli, milyen jó csaj vagy, szerintem még dicséretnek is felfogható. A rohadék arra áll, aki azt fontolgatja, hogyan erőszakoljon meg egy sötét sikátorban. De ha nem teszi meg, akkor szerintem az ilyennel se nagyon kell foglalkozni. Ha meg megteszi, akkor a hatóságok megteszik a szükséges lépéseket. Szerintem ma már az áldozathibáztatás is jelentősen csökkent, ha megerőszakolnak, senki nem védekezhet azzal, hogy te kivágott ruhában voltál. Az ilyen beteg emberek ott végzik, ahová valók: vagy börtönben, vagy kényszerzubbonyban, ha bizonyíthatóan mentális gondjai vannak.
Ellenben az még mindig áll, és erre nem is nagyon írtál semmit, hogy bizony férfiak is lehetnek nemi erőszak vagy más abúzus áldozatai, és ott bizony még nem nagyon tartunk, hogy ezekben az esetekben a férfiaknak higgyenek. Ha homoszexuális férfi az elkövető, az még könnyebben bizonyítható, de ha nő teszi meg, az igen kemény dió, hiszen mindenki, a bíróság is a fordított esetekhez szokott, és csak akkor alapértelmezés az áldozatnak hinni, ha az nő.
"Érdekes, a férfinál nem gond, ha nem válogat."
Leírtam, hogy miért nem gond, ha válogat, úgy tűnik, nem nagyon értetted meg. Állati nyelven szólva: a párzás nálunk a nőstényeken múlik, a hímek úgymond tesznek egy ajánlatot, amit a nőstény vagy könnyen elfogad, vagy nem. A nők az esetek zömében nem mennek oda egy férfihoz, hogy párzási ajánlatot tegyenek, ha igen, az a férfi nagyon kiemelkedő külső tulajdonságokkal bírhat. Emiatt a férfiaknak többségben nincs lehetőségük válogatni a nők között, nekik egyért is meg kell küzdeniük.
Ha egy nő mindenkinek beadja a derekát, és ezt túl könnyen teszi, az egyértelműen azt mutatja, hogy neki mindegy, kivel, csak legyen szex. Ha egy férfi viszont sok nő kegyét elnyeri, akkor az azt mutatja meg, hogy neki nagyon jó tulajdonságai vannak.
Mivel a nő a párválasztó, aki ítéletet mond, így ő az, aki a szigorúbb elbírálás alá is esik, amikor kívülről értékeli valaki a párzási szokásai alapján.
Az egyikhez plusz még egy érdekes adalék, hogy amikor arról beszéltünk pár száz válasszal ezelőtt, hogy háborúba is valamiért csak a férfiak mennek kötelezően még mindig, ha háború van, és nekünk kell a hazáért a vérünket adnunk, a nőknek nem, akkor valamelyikőtök azt írta, nem baj, ha kevesebb férfi lesz, mert úgyis több nőt tud egy férfi teherbe ejteni, és akkor majd kiegyenlítődik a férfihiány.
Valahol a természetnek is az a célja egy kétivarú faj szintjén, hogy a hímek minél több nősténnyel tudjanak párzani, és így minél több utódot tudjanak létrehozni. Ez nagyon sok fajnál természetes. Így aztán valahol az is természetes, mert az ember is az állatvilágból származik, hogy a sok nővel párosodó férfiak nem esnek negatív megítélés alá.
4101 Melyik a valószínűbb: egy törékeny, 160 cm alatti nőt megerőszakol egy erős férfi, vagy hogy egy felnőtt, életerős férfit megerőszakol egy törékeny nő? Vannak fizikai erőkülönbségek.
Illetve remélem neked is vonzó, mikor egy alkesz, kiélt +20 évvel idősebb, erősen ápolatlan nő nézeget.
"Így aztán valahol az is természetes, mert az ember is az állatvilágból származik, hogy a sok nővel párosodó férfiak nem esnek negatív megítélés alá."
Elítéljük, aki az utcán végzi a dolgát fényes nappal. Mire fel? Hisz az állatok is megteszik, teljesen természetes. Minek dolgozunk? Hülyeség! Menjünk vadászni és gyűjtögetni, hisz az a természetes. A "hímek" meg menjenek csak és öljék meg egymást párviadalban, ha egy "nőstény" kell nekik. Válás? Szakítás? Ugyan, az nem természetes.
Vagy hol húzzuk meg a határt, hogy mikor "áh, az a természet rendje" és mikor kéne jól szocializált embernek lenni? Ott ahol épp kényelmes?
4103:
"Melyik a valószínűbb: egy törékeny, 160 cm alatti nőt megerőszakol egy erős férfi, vagy hogy egy felnőtt, életerős férfit megerőszakol egy törékeny nő? Vannak fizikai erőkülönbségek."
Mintha minden nő ilyen lenne... testépítő, 2 méteres nők is vannak, akikkel én a 181 centimmel és 70 kilómmal nem biztos, hogy leállnék vitatkozni... Az egyik ismerősömet pedig egy 120 kilós nő erőszakolta meg, bár nem jelentette fel, sajnos, mert maga is röhejesnek találta a helyzetet...
De a nemi erőszak nagyon sokféle módon megvalósulhat, nő is csempészhet ginát a férfi italába, nők is összeállhatnak csoportosan és megerőszakolhatnak 1 férfit... amire volt is már példa nem olyan régen, hírekben is benne volt.
Értem én, hogy ezt a férfiak szokták többségében elkövetni, de attól még nem mindig így van.
"Az egyik ismerősömet pedig egy 120 kilós nő erőszakolta meg, bár nem jelentette fel, sajnos, mert maga is röhejesnek találta a helyzetet..."
Viccen kívül, hogyan és miért?
4107:
"Viccen kívül, hogyan és miért?"
Egyetemisták mindketten, szaktársak. A srác mutatott némi kedvességet felé, amire a csaj felbátorodott, és ezerrel nyomulni kezdett rá. A srác meg elég vézna, kb. 60 kilós a 180+ centije mellé, továbbá gyenge is, mert nem nagyon tud anyagi helyzete miatt sokat enni. Eléggé nyomorban él. A csajnak viszont valamiért nagyon tetszett így is, gondolom, nem sokan voktak vele kedvesek. Egyszer átment a sráchoz, lerángatta a nadrágját, majd az ágyra lökte, és konkrétan ráugrott a 120 kilójával a 60 kilós gyenge srácra, aki nem tudta magáról lelökni. Plusz adalék, hogy a srácnak vannak gondjai a merevedésével, ezért Viagrát szed, amit az aktus előtt a csaj beleerőltetett, hogy biztosan legyen férfierő benne.
Sajnos vannak ilyen, többnyire erősen túlsúlyos nők, akik alapvetően senkinek nem kellenek, de ha csak egy kis kedvességet is mutatsz feléjük, megszállottaddá válnak, erőszakik is elmenve akár.
"Itt egy incel sincs, csak cel."
Ha engem kérdezel, én amúgy az vagyok valóban. Nem volt soha barátnőm, de nem is próbálkoztam egy nőnél sem.
Itt most azért éreztem kötelességemnek szólni, mert szerintem a kérdezővel is lehetne emberi módon bánni, annak ellenére is, hogy a kutyájával is jobban bánik az ember, mint ahogyan ő a nőkkel bánna, ha tehetné. Plusz a férfiakat is kötelességemnek éreztem olyan szempontból megvédeni, hogy igenis, minket is ugyanúgy érheti akár nemi, illetve egyéb erőszak is, arról nem is beszélve, hogy háborúba is nekünk kell menni meghalni, ha megtámadják az országot, ahogy az ukrán vagy az izraeli férfiaknak is jelenleg.
De incel nem vagyok, velük és a baromságaikkal nem vállalok semmiféle közösséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!