Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csak életébe egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak életébe egyszer volt prostizni az is ugyanannyira kizáró ok az ismerkedésnél mint ha 100-szor lett volna?

Figyelt kérdés
Nincs nagyon lehetőségem ismerkedni és már eléggé ki vagyok éhezve. Voltam már prostinál de csak 1-2 alkalom volt. Nem szeretnék már prostizni mert úgy gondolom hogy az a késöbbiekben problémát okozna ha valakivel megismerkednék. Ha már egyszer voltam akkor úgy is mindegy és menjek el vagy tartsam magam az ígéretemhez?

tegnapelőtt 15:51
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
47%

Vagy ne kösd mások orrára hogy prostizol..

A leendő barátnőd sem fog beszámolni az egyéjszakás pasikról, kalandokról, szexkapcsolatokról.

tegnapelőtt 15:54
 2/43 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Nekem nem férne bele egy alkalom sem.
tegnapelőtt 15:59
 3/43 anonim ***** válasza:
66%
Nem
tegnapelőtt 15:59
 4/43 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az. Annyira lenni, hogy képes vagy érte fizetni nagyon gáz. Nem kell elmondani a leendő párodnak természetesen, de titokkal, hazugságokkal teli kapcsolat egy lutri.
tegnapelőtt 16:00
 5/43 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes ez. Ez a prosti-kizáró ok a nőknél, olyan mint a néger-kizáró ok a férfiaknál?
tegnapelőtt 16:00
 6/43 anonim ***** válasza:
59%
Nekem igen. Akármennyire beleegyezett az adott prosti, nekem az nem pálya, hogy valaki egy olyan emberrel való szexuális együttlétre feljogosítva érzi magát, aki alapvetően nem feküdne le vele vonzalomból.
tegnapelőtt 16:01
 7/43 anonim ***** válasza:
79%

A titkokkal, hazugságokkal teli kapcsolat egy lutri.

Igen? Nem tudtam, hogy nem beszámolni részletesen, az hazugság.

Azt gondoltam, hogy a szexuális életünk és a közös életünk onnantól indul, hogy megismerkedtünk. Nincs közünk egymás korábbi szexuális partnereihez. Sem technikákhoz, sem darabszámhoz. Semmihez. Nem kell beszámolni. Minek...? Ez nem hazugság. Nem téma.

tegnapelőtt 16:02
 8/43 anonim ***** válasza:
50%
Nekem eddig se volt kizáró. Más alapján választok.
tegnapelőtt 16:04
 9/43 anonim ***** válasza:
62%
Nekem igen.
tegnapelőtt 16:05
 10/43 anonim ***** válasza:
23%

Azt csinálsz amit akarsz. Én hazugságban, hamis kapcsolatban nem szeretnék élni. Különösen nem úgy, hogy a kérdező vagy 100x elmegy prostizni aztán úgyis kiderülne. Vagy ha nem derülne ki akkor azért menne tönkre a kapcsolat mert olyasmit is elvárna amit a prostik megtettek pénzért. Téged ha nem érdekel, hogy előtted prostituáltakhoz járt az a te dolgod.

tegnapelőtt 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!