Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csak életébe egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak életébe egyszer volt prostizni az is ugyanannyira kizáró ok az ismerkedésnél mint ha 100-szor lett volna?

Figyelt kérdés
Nincs nagyon lehetőségem ismerkedni és már eléggé ki vagyok éhezve. Voltam már prostinál de csak 1-2 alkalom volt. Nem szeretnék már prostizni mert úgy gondolom hogy az a késöbbiekben problémát okozna ha valakivel megismerkednék. Ha már egyszer voltam akkor úgy is mindegy és menjek el vagy tartsam magam az ígéretemhez?

febr. 19. 15:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
55%
Nem mondasz vele újat, nem is kezdek a legtöbb férfival 😄
febr. 19. 17:56
 32/43 anonim ***** válasza:
31%
Biztos nagyon szomorúak.
febr. 19. 17:57
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kell hogy azok legyenek
febr. 19. 17:58
 34/43 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem lenne kizáró ok, hiszen egy prostitól kérhet olyat egy férfi, amit a legtöbb nő nem tesz meg önként. Ki akarta próbálni, hát legyen. Nyilván ne első randin kezd ezzel, bár én később sem mondanám el a helyedben. Szerintem ez nem hazugság, a múlthoz senkinek semmi köze. Ha azt mondaná a párom, hogy elment egy vagy két alkalommal, mert kíváncsi volt, nekem nem lenne válóok, viszont valószínűleg kérnék tőle Aids-tesztet.
febr. 19. 19:58
 35/43 anonim ***** válasza:

Ha tényleg max 1-2 alkalom volt, az nem lenne az, bár ez így ahogy leírtad, hogy “jajj ha megyek még akkor nem fogok tudni csajozni” az problémás, szimpatikusabb hozzáállás lett volna, hogy rájössz, hogy ez egy szar program, de mindegy.

Akinek viszont teljesen természetes dolog prostihoz járkálni, ha rájön az inger, az inkább ne jöjjön a közelembe.

febr. 19. 20:06
 36/43 anonim ***** válasza:
Most akkor 1 vagy 2 alkalom volt. Elég nagy a különbség...
febr. 19. 20:15
 37/43 A kérdező kommentje:

Egészen pontosan 2 alkalom volt.

Nem volt rossz program de úgy gondolom hogy több van bennem annál hogy fizetni kelljen a szexért. Ahogy mondtam nincs lehetőségem ismerkedni és elég félénk is vagyok ezért döntöttem így hogy ki akarom próbálni a szexet.

febr. 19. 20:55
 38/43 anonim ***** válasza:
32%
szerintem jol tetted h prostiztal. az az egyetlen tiszta kapcsolat ferfi es no kozott. mig bar minden kapcsolat tranzakcionalis, itt legalabb senki sem koti a masik orra ala
febr. 19. 21:30
 39/43 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a nemi betegségek miatt kizáró ok.
febr. 19. 22:31
 40/43 anonim ***** válasza:

"Érdekes ez. Ez a prosti-kizáró ok a nőknél, olyan mint a néger-kizáró ok a férfiaknál?"

Néger, arab, cigány, bmw-s suttyó.

febr. 19. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!