Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fáj nekem, már nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj nekem, már nem túl fiatal, 38 éves férfiként egy multicágnél, ha két nő is (ha nem is levegőnek), akik nekem tetszenek amúgy, lelki szemetesládaként tartanak nyilván és minden este végig kell messengeren hallgatnom, hogy nekik...?

Figyelt kérdés
Hogy nekik mennyire fáj, ha ez jegyző pasi, meg az a bíró pasi, amaz a polgármester, osztályvezető közgazdász elutasította őket és csak én érthetem meg a szenvedéüket, mert másnak nem mondhatnák el a munkahelyen, mert hogy néznének rájuk. Ez amúgy egy vegyipari multi egész korrekt fizetéssel, mi diplomás vegyészek vagyunk. Csak na, nekem meg csak 1-2 barátom van, alig beszélgetek másokkal, kénytelen vagyok ennek a két nőnek minden este (vagy minden második nap)végighallgatni, hogy ez a randoja ment tönkre, ez a pasi utasította el. Amúgy szépek, dekoratívak, 35 és 37 évesek, de van bennük valami, szóval nagyon a kinézetre és a hatalomra mennek, nem is annyira pénzre, mert nem keresünk rosszul. Legszívesebben beleordítanám a képükbe, hogy itt vagyok, de én nem jöhetek szóba, mert bár ronda nem vagyok, csak konkrétan nem vagyok az esetük. Azt meg nem mondhatom, hogy nem érdeklnek a bajaitok, mert ez nekem konkrétan fáj, de egy munkahelyen dolgozunk, 4-en-vegyészek és vegyészmérnökök egy részlegen, szóval több hónap lelki szemetesládáskodás után nem igazán tudok kihátrálni, mert akkor megutálnának, és akkor a kutya sem beszélne velem. Csak egyszerűen nem itt kellene már tartanom 38 évesen, azt érzem. Másnak barátnője, családja van én meg zavarodok meg a magánytól, az a nap ,,fénypontja,, (elég szomorú nekem ez, hogy ez fénypont lehet), ha ez a két nő ír és kibeszélhetük a napi dolgokat este.
tegnapelőtt 16:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

A nap fénypontja, de közben zavar és utálod ha írják a marhaságaikat. Először magadnak kellene eldönteni, hogy mit is akarsz, aztán közölni velük.

Bármikor mondhatod azt, hogy nem. Ilyen nincs, hogy egyszer elkezdted ezért csinálni, meg hallgatni kell őket.

tegnapelőtt 16:56
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Ott tévedsz főleg, hogy azt hiszed ezt neked valóban meg kell tenned. Nem, nem kell semmi ilyet tegyél. A legjobb lenne ha offolnád őket, panaszkodjanak az aktuális pasijuknak. Vagy a drága jó anyjuknak, apjuknak, ha esetleg még otthon tengődnek :D

Keress inkább minőségibb társaságot magadnak, ami nem lehúz, hanem feltölt.

tegnapelőtt 16:58
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Milyen elképzelésed van arról, milyen egy nő közelről, hogyan viselkedik, milyen a társaságában lenni?

Milyen az, amikor közelebb érzik magukat egy férfihoz?

Szerintem valami olyan elképzelésed lehet, aminek nincsen kapcsolata a valósággal, ezért nem is veszed észre, ha ott van, amit keresel.

tegnapelőtt 16:59
 4/40 anonim ***** válasza:
74%

"Legszívesebben beleordítanám a képükbe, hogy itt vagyok"

"nem érdeklnek a bajaitok"

Most melyik?

Mert a kettő ellentétes egymással.

Ha nem érdekel, akkor rázd le őket, ha meg

ott vagy, akkor 1. hívd el randira, 2. kezdj el te is panaszkodni, hogy neked meg mért nincs barátnőd.

tegnapelőtt 17:03
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Úgy teszel, mintha revolvert tartanának a fejedhez, hogy a lelki szemetesládájuk légy. Valszeg csak azért lebzselsz ott, hátha meglátják a csodás belsőd, és akkor rád cuppannak... de láthatóan nem teszik. Meg kellene mondanod nekik, hogy nem tudsz a sirámaikkal mit kezdeni, nem a barátaid stb. Ha értelmesek, akkor megértik és elfogadják (hacsak nem te voltál az, aki behazudta nekik, hogy a barátjuk vagy).
tegnapelőtt 17:03
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak ne írj vissza és majd nem írnak.
tegnapelőtt 17:04
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a beszélgetések biztosan lehúznak és kimerítenek. Neked se tesz jót. Ilyen erővel idegenekkel is irogathatnál, lehet némelyik beszélgetés során te is fel tudnál töltődni.

Nekem volt hasonló munkatársam, de ő a munkahelyen panaszkodott hol a feleségére, hol a szeretőjére. 2 hónap után kiborultam, hogy teljesen kimerít a nyavalygása és fejezze be.

tegnapelőtt 17:09
 8/40 A kérdező kommentje:
Ha nem írok vissza többet, akkor többet nem beszélnek velem. Mondom, nincsenek igazán barátaim (2, de mind a kettő családos és messze él), kis panellakásom van, 10 millió ft hitellel még. Nem járok el szinte sehová. Így ők az egyetlenek, akik rám írnak. Ha én elkezdek beszélni magamról, mind a kettő azonnal visszazuhantat az ő valóságába, hogy az én gondjaimra nem kíváncsiak, mert férfi vagyok-és legyek sziklakemény, csak én legyek az övékre és csak én sajnálhatom őket, egy férfit sepha nem lehet, szabad sajnálni alapon (nem is szeretem sajnáltatni magamat, hogy 5 éve senkim sincs, inkább lenyelem és hetente egyszer leiszom magam a földig, a többi napon este meg lefekvéskor elgondolkodok és magamba zuhanok, hogy milyen lesz majd egyedül lennei 50-60 évesen).
tegnapelőtt 17:15
 9/40 anonim ***** válasza:
84%
Barátzónában vagy. Kezdd el őket úgy kezelni mintha az idegesítő húgaid lennének.
tegnapelőtt 17:17
 10/40 anonim ***** válasza:
Írogatni bárkivel tudnál. Nem muszáj nekik vissza írnod.
tegnapelőtt 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!