Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy hogy a nőknek jóval nehezebb az ismerkedés, mert eleve jóval több a csinos vonzó nő mint a helyes pasi és nyilván mindenki hasonló kategóriába szeretne párt találni, valamint a jó pasik általában csak szexet akarnak?
naponta vagy 5x felteszitek ezt a kérdést.
Találj ki újat.
"Csak én látom úgy hogy a nőknek jóval nehezebb az ismerkedés"
Jol latod. 13 evesen mar az apja korabeli faszik elkezdik fogdosni (rosszabb esetben tobb minden is tortenik), utana kb. minden faszi zaklatja oket, 18-30 kozott tul sok lehetoseguk van, a boseg zavaraban altalaban rosszul valasztanak, aztan valas, egyedul maradnak a gyerekkel, aztan mar a kutya nem piszkalja oket, max. uritozsaknak kellenek par lepukkant 50-es faszinak, de azoknak is csak azert, mert nincs jobb.
En meg 3/10-es uglycel faszikent is orulok, hogy nem nonek szulettem......
39F incel
Az olyan szép nőknek nagyon nehéz, akik nem gold diggerek hanem magukhoz hasonló Szép férfit akarnak, a gazdag és ronda helyett. Mert a szép de nem gazdag férfiaknak Sajnos eszébe sem jut hogy egy hozzájuk hasonló szép nővel legyenek mert tudjak hogy ok a pénzre mennek
Ezért a szép férfiak általában helyes szomszéd lány kategóriával vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!