Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők!Az ilyen férfi milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Az ilyen férfi milyen kategóriába tartozik ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

40-es,jóképű,sportos testalkat,vidéki kisvárosban kertes házban él,nincs kocsi,biciklivel busszal jár,gyárban dolgozik nettó 200-ért.

Évek óta nem talál nőt párkapcsolatra.

Ezért incel?

Vagy milyen kategóriába esik nálatok?

2023. febr. 23. 21:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Más alapján ítélem meg. Ez alapján még semmilyen.
2023. febr. 23. 21:19
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Miért lenne incel? Nincs kategória! Vagy most mit akarsz hallani? Nettó 200-ból nagyon spórolva lehet csak élni, nekem magam irányába, és a másik felé is nagyobb vágyaim vannak.
2023. febr. 23. 21:24
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Mikor értitek már meg, hogy a sportos testalkat nem azt jelenti, hogy 40 kilós cementes zsákok miatt kicsit szálkás, amit ruha alatt senki nem lát, ellenben a jóképűséget a jellemzés többi része alapján erősen vitatnám, hiszen 40-esként úgy, hogy nincs kocsija és gyárban dolgozik 200 ezerért és vidéki városban él vagy azt tudom elképzelni, hogy egész eddig céltalan életet élt, mert semmi sem motiválta, hogy eljöjjön onnan, ami nem gond, mert nem lehet mindenki nagyvárosi, de akkor ott kellett volna nőt találnia, aki szintén ott képzelte el a jövőjét. Kocsija nincs, tehát nem megy pénz a fenntartására. Ha ennyi idősen így él, akkor már nem ilyen életszínvonalon kéne élni. Valószínűleg elszórta mindig minden pénzét, amit keresett és még nem is tanult, hogy többet keressen. Vagy futott a szekér, elbukta mindenét, lecsúszott és most azért robotol ennyiért ilyen munkahelyen.
2023. febr. 23. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
Nincsen ilyen kategória.Én nem jönnék vele össze még akkor se,ha normális.
2023. febr. 23. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
Aki legkésőbb 30as éveire nincs vezető pozícióban az lúzer kategória
2023. febr. 23. 23:46
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Egy kisvárosba mi a francnak kocsi. Ti még nem laktatok 20-30 ezres kisvárosban?
2023. febr. 24. 00:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6: Pont a kisvárosban van nagyobb létjogosultsága, mint Budapesten, ahol szopsz a dugóban... A Teslával is ugyanúgy, mint a Suzukival. Meg ugyanúgy nem találsz parkolóhelyet. Meg ugyanúgy meghúzzák, ha az utcán parkolsz. Meg ugyanúgy egy albérleti szoba árát fizeted ki havonta egy teremgarázs beállóhelyért lassan.
2023. febr. 24. 03:19
 8/16 anonim ***** válasza:

6

Lol, pont a kisvárosban van a legnagyobb szükség autóra. Onnan tudom, hogy 22 évig kisvárosban laktam.

2023. febr. 24. 07:33
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Az autó hiánya és a havi 200-as fizetés minden nőnél kizáró ok, minden egyéb körülménytől függetlenül.
2023. febr. 24. 08:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát... milyen kategóriák vannak? Nem szoktam embereket cimkézni, szóval ez így elég nehézkes.

Ráadásul ez elég kevés infó, tulajodnképpen a személyéről semmit sem tudtunk meg. Szóval én ennyi alapján nem rajzolnék fel teljes kvöetkeztetési fát, mint pl a 3as:D Kicsit vicces is

Ha vonzónak találom (kinek mi a jóképű), érzelmileg stabil, értelmes ember, és képes tervezni, illetve különösebb fennakadás nélkül megélni, akkor simán szóba jöhet. Nekem nem szmepont az autó, főleg ha egy kisvárosban él, ahol 15 perc sétával el lehet érni bármit. TÖk fölösleges rongyrázás egy autó ilyenre.

2023. febr. 24. 08:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!