Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Az ilyen férfi milyen kategóriába tartozik ismerkedéskor?
40-es,jóképű,sportos testalkat,vidéki kisvárosban kertes házban él,nincs kocsi,biciklivel busszal jár,gyárban dolgozik nettó 200-ért.
Évek óta nem talál nőt párkapcsolatra.
Ezért incel?
Vagy milyen kategóriába esik nálatok?
Fogalmam sincs, hogy milyen "kategória". Egyrészt nem szeretem beskatulyázni az embereket, másrészt a leírásból nem sokat tudtam meg róla.
Jóképű? Ok, elképzelek egy számomra jóképű férfit. De aztán lehet, hogy csak magát tartja annak, közben meg egy bányarém. Illetve, ami nekem jóképű, az másnak kevésbé és fordítva.
Egy csomó dolog kimaradt a leírásból. Mit szeret csinálni, mivel tölti a szabadidejét? Pontosan mit dolgozik? Mit gondol a világról, párkapcsolatról, házasságról? Mondjuk az is elmond valamit, hogy lényeges információk helyett azt tartja magáról az egyik legfontosabbnak, hogy mennyit keres. De ha már anyagiak: a fizetés és a tényleges vagyon két különböző dolog.
Minden nő más és más igényei, elvárásai vannak.
Nálam a kizáró ok ebben a felsorolásban az lenne, hogy vidéki kisvárosban él - nekem Budapesten van karrierem és szeretek is itt élni, nem lenne kielégítő nekem máshol élni Magyarországon kb. semmilyen téren. Ha ő nem hajlandó felköltözni, akkor itt lett vége az "ismerkedésnek". De pl. azt letojom, hogy van-e az illetőnek kocsija, és amíg el tudja magát tartani meg marad havi 1-2 közös programra a saját részére pénze, addig letojom, mennyit keres.
De egy teljesen más nő meg teljesen más szempontok alapján dönt.
Az incel meg, ha az eredeti definíciót nézzük, az, aki önhibáján kívül szűz... az más kérdés, hogy vannak férfiak, akik magukra húzzák ezt a címkét, és átírják önkényesen a defníciót. Nőt amúgy még nem hallottam olyan férfit incelnek nevezni, aki csak nem talált párkapcsolatra nőt, de ez nem megy át nála abba, hogy fröcsögjön arról, hogy a felszínes / hipergám / aranyásó büdösk...a nők kilométeres elvárásai miatt szűz...
Semmi közös témám nem lenne egy iskolázatlan,csóró , idős kisvárosi férfivel.
De ez nem zárja ki hogy találhatsz partnert a saját közegedből.
#11: "Mondjuk az is elmond valamit, hogy lényeges információk helyett azt tartja magáról az egyik legfontosabbnak, hogy mennyit keres."
Az ilyen érvelést úgy szeretem! Áruld már el, te női nem bölcse, mi lenne a szerinted lényeges információ?
Az egész azzal kezdődik, hogy többen visszautasítják az adott férfit meg kioffolják emiatt és ezt megelőzendő ezt igyekszik előre közölni.
Tudod, mint a gyerekes anyuka, aki kiírja, hogy "van egy 6 éves kisfiam".
És most képzeld el, hogy megkapná a férfitól azt, hogy "Háát, akár még be is jöhetett volna, mert semmi bajom a gyerekes anyukákkal, de mivel ezt lényeges információnak tartotta közölni pl. olyanok helyett, hogy mi a kedvenc zenéje, kajája és mi a hobbija, ezért hát offos... Pedig tényleg nem zavart volna a gyerek, eskü!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!