Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-28 közötti fiatal nők azok mit gondolnak a 35 feletti kicsit kövérkés férfiakrol?
Össze jönnének velük?
Csòkolommal köszont nekem múltkor egy titkárnő. Olyan 27-30 közötti. Én meg 39 éves vagyok. 🙁
Szerintem az se sokkal jobb.
Igen az engem is kevésbé zavart volna.
Nem tartanám idősnek, de nem tegezném le egyből, mivel azért van korkulonbség.
Nem jonnék össze egy 35+os férfival(de még egy 30+al se), még akkor se, ha jól nézne ki. 21/L
Érthető. Igen azért az már túl nagy eltérés. Kiràzna a hideg ha egy 21 éves leány hozzàérne a farkamhoz.
Semmit, ott is van sokféle ember, de egyikükkel se randiznék. Objektíven nézve nem idős egy 30-35 éves féri, de hozzám képest az lenne (nem szeretem a nagy korkülönbséget), illetve számomra nagyon taszító a túlsúly, nem jönnék össze "kövérkés" férfival.
23/N
180/88 az nagyon kövérkés ? Jó oké egy 23 éves épphogy felnőtt nőnek annak lehet mêg a 65 kilòs iskolás fiúk vannak az emlékezetében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!