Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-28 közötti fiatal nők azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-28 közötti fiatal nők azok mit gondolnak a 35 feletti kicsit kövérkés férfiakrol?

Figyelt kérdés

Össze jönnének velük?

Csòkolommal köszont nekem múltkor egy titkárnő. Olyan 27-30 közötti. Én meg 39 éves vagyok. 🙁

ma 07:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Eddig csak itt az oldalon meg a Facebookon tapasztaltam hogy aki elmúlt 30 azt már temetik. De most volt egy valós élethelyzetben tapasztalat. Tökre elvette a kedvem.
ma 07:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg szemtelen módon letegeznek tizenéves gyerkőcök, amit nem is bánok. 41/n
ma 07:33
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk csókolommal sose köszön nő férfinek, úgyhogy ezt nem igazán értem. Jónapot köszönést használnak hivatalos helyen kortól függetlenül.
ma 07:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Szerintem az se sokkal jobb.

ma 07:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen az engem is kevésbé zavart volna.

ma 07:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartanám idősnek, de nem tegezném le egyből, mivel azért van korkulonbség.

Nem jonnék össze egy 35+os férfival(de még egy 30+al se), még akkor se, ha jól nézne ki. 21/L

ma 07:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Érthető. Igen azért az már túl nagy eltérés. Kiràzna a hideg ha egy 21 éves leány hozzàérne a farkamhoz.

ma 07:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Semmit, ott is van sokféle ember, de egyikükkel se randiznék. Objektíven nézve nem idős egy 30-35 éves féri, de hozzám képest az lenne (nem szeretem a nagy korkülönbséget), illetve számomra nagyon taszító a túlsúly, nem jönnék össze "kövérkés" férfival.

23/N

ma 08:19
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
A legtöbb meg van öregedve és legalább 45-nek néz ki.
ma 08:22
 10/14 A kérdező kommentje:

180/88 az nagyon kövérkés ? Jó oké egy 23 éves épphogy felnőtt nőnek annak lehet mêg a 65 kilòs iskolás fiúk vannak az emlékezetében.

ma 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!