Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-28 közötti fiatal nők azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-28 közötti fiatal nők azok mit gondolnak a 35 feletti kicsit kövérkés férfiakrol?

Figyelt kérdés

Össze jönnének velük?

Csòkolommal köszont nekem múltkor egy titkárnő. Olyan 27-30 közötti. Én meg 39 éves vagyok. 🙁

ma 07:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a páromhoz hasonló sportos férfiak tetszenek, akiken látszik, hogy mozognak, de nem is az a céljük, hogy ki legyenek gyúrva. Mivel minden test más, ehhez nem lehet konkrét számot kötni, de megnyugtatlak, egy nő se fok mérlegre állítani. A látvány lesz a döntő.

Nem tudom, hogy hány kg a párom (tippre 70 kg körül), de azért 65 még nem feltétlenül lesz "iskolás fiú" alkat.

23/N

ma 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem jönnének össze veled. Valószínűleg jóval idősebbnek nézel ki a korodnál.

Amit érdemes lehet átgondolni:

- sport (biztos találsz edzőtermet a közelben, vagy otthon megoldod - futás, bringa, ilyesmi)

- öltözködés (üdv a Pinterest világában: [link]

- esetleg valami arcápolási rutin, ha nagyon ráncos vagy, vagy rossz minőségű a bőröd (skinsmart.hu)

ma 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10

A 88 kiló pocakos és a 88 kiló csupa izom között is van különbség.

ma 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Engem meg az zavar, amikor ilyen 40 körüli férfiak instant letegeznek 26 évesen. Most nem munkahelyen, ahol ez a norma, hanem ilyen postás, meg szerelő. Én is simán visszategezek ilyenkor.

Én is kicsit kövérkés vagyok, de folyamatosan küzdök ellene. Szóval az nem zavarna hogy van rajta túlsúly, ha látom hogy küzd ellene. Persze azért ne follypn szét, de amit írtál, az még pont beleférhet. Viszont a korkülönbség az nekem rengetegnek érződik. Pláne azért, mert gyereket is akarok, és a férfi termékenység is romlani kezd 35 fölött csak kicsit később, mint a női.

ma 09:41
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

30 felett sok férfi sokkal idősebbnek tűnik, mint ami. Szomszédom még csakcsak, de az öccse 30 és 40-nek néz ki, talán többnek.

Még az én barátom is inkább néz ki 35-nek, mint 30-nak, hiába normál testalkatú, de nagyon sötét, dús és hosszú arcszőrzete van, pl az is öregít. Vagy egy rossz hajviselet.

ma 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!