Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sok az aranyásó, de túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok az aranyásó, de túl kevés az aranybánya? Nincs elég kihasználásra alkalmas egyed, ez manapság a fő probléma, és a legtöbb probléma alapja?

Figyelt kérdés
ma 12:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyetértek az állításoddal!
Nem, nem értek vele egyet!
16 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az első nemleges szavazatra reagálva: van egy sejtésem, hogy egy nő szavazata volt. Nem is tudom, honnan gondolom ezt, csak egy zsigeri megérzés...
ma 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Rengeteg fizetőképes férfi van. Tévedésben élsz.
ma 12:22
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

"Rengeteg fizetőképes férfi van."

Ez igaz, csak nem Magyarországon. Ezért van már akkora férfitöbblet, mert a szép nők zöme már lelépett egy külföldi pénzes pasival. Ezért sem jut barátnő a magyar férfiak felének, mert nincs elég hölgy már az országban, részben emiatt.

ma 12:26
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Vagy csak elhúztunk pénzt keresni, ahelyett, hogy vinnyognánk, milyen xar az élet Magyarországon. Megy az külföldi pasi nélkül is.

Az viszont tény, hogy magyar pasi akkor se kéne, ha a hátamra kötik.

ma 12:31
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Csak azt az embert lehet kihasználni aki hagyja magát!

Miért hagyja bárki is hogy kihasználják?

Érzelmileg zsarolható? Nincs önbecsülése, önismerete?

Rá van szorulva valamilyen szempontból a másikra azért hagyja hogy kihasználják?

Nem az "aranyásás" miatt kell sírni, hanem akit kihasználnak az nézzen magába! Miért hagyja hogy ezt tegyék vele?

Van rá válasz, csak őszintének kell lenni.

Kell a fix p_nci? Kell egy lelki "gondozó"? Unalmas egyedül programokra járni? Kell egy házvezetőnő stb, stb, stb?

ma 12:31
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

4-es

Hülyeség, a legtöbb nőnek kell egy férfi aki elindítja őket Nyugaton. Házhoz is jöttek a jelentkezők Budapest - egykori - "bulinegyedébe" a belső-Erzsébetvárosba.

Oda kimentek strihelni a magyar nők, és találtak egyből egy nyugati férfit aki kivitte innen őket magukkal.

ma 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
ugyanitt eladó ásó
ma 12:47
 8/19 anonim ***** válasza:

Én sosem voltam egyedül pedig nem vagyok gazdag.

Eddig egy 3 éves kapcsolatom volt, egy másfél éves, most meg 5 éve.

Sosem jött témába hogy miért nem vagyok gazdag, nem zavart senkit.

ma 13:03
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
Azért egy 800 nettós fizut egy kicsit is tanult férfi képes letenni az asztalra. Meg ez se túl sok arany, de egy alap megélhetésre talán elég.
ma 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:

9-es

Pár hete jelent meg egy statisztika arról, hogy a nettó 800 ezres fizetést a magyar lakosság kevesebb mint 2%-a keresi meg.

Hány diplomás is van? A lakosság 24,6%-a diplomás. Tehát még a diplomásoknak is kevesebb mint a tizede keres meg ennyit.

Tehát ez a "kicsit is tanult férfi képes letenni az asztalra ennyit", több mint egy teljes nagyságrenddel való tévedés.

ma 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!