Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok az aranyásó, de túl kevés az aranybánya? Nincs elég kihasználásra alkalmas egyed, ez manapság a fő probléma, és a legtöbb probléma alapja?
"Rengeteg fizetőképes férfi van."
Ez igaz, csak nem Magyarországon. Ezért van már akkora férfitöbblet, mert a szép nők zöme már lelépett egy külföldi pénzes pasival. Ezért sem jut barátnő a magyar férfiak felének, mert nincs elég hölgy már az országban, részben emiatt.
Vagy csak elhúztunk pénzt keresni, ahelyett, hogy vinnyognánk, milyen xar az élet Magyarországon. Megy az külföldi pasi nélkül is.
Az viszont tény, hogy magyar pasi akkor se kéne, ha a hátamra kötik.
Csak azt az embert lehet kihasználni aki hagyja magát!
Miért hagyja bárki is hogy kihasználják?
Érzelmileg zsarolható? Nincs önbecsülése, önismerete?
Rá van szorulva valamilyen szempontból a másikra azért hagyja hogy kihasználják?
Nem az "aranyásás" miatt kell sírni, hanem akit kihasználnak az nézzen magába! Miért hagyja hogy ezt tegyék vele?
Van rá válasz, csak őszintének kell lenni.
Kell a fix p_nci? Kell egy lelki "gondozó"? Unalmas egyedül programokra járni? Kell egy házvezetőnő stb, stb, stb?
4-es
Hülyeség, a legtöbb nőnek kell egy férfi aki elindítja őket Nyugaton. Házhoz is jöttek a jelentkezők Budapest - egykori - "bulinegyedébe" a belső-Erzsébetvárosba.
Oda kimentek strihelni a magyar nők, és találtak egyből egy nyugati férfit aki kivitte innen őket magukkal.
Én sosem voltam egyedül pedig nem vagyok gazdag.
Eddig egy 3 éves kapcsolatom volt, egy másfél éves, most meg 5 éve.
Sosem jött témába hogy miért nem vagyok gazdag, nem zavart senkit.
9-es
Pár hete jelent meg egy statisztika arról, hogy a nettó 800 ezres fizetést a magyar lakosság kevesebb mint 2%-a keresi meg.
Hány diplomás is van? A lakosság 24,6%-a diplomás. Tehát még a diplomásoknak is kevesebb mint a tizede keres meg ennyit.
Tehát ez a "kicsit is tanult férfi képes letenni az asztalra ennyit", több mint egy teljes nagyságrenddel való tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!