Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik vagy nem a Börzsönyi...

Létezik vagy nem a Börzsönyi arany, vagy nem?

Figyelt kérdés
Varga István egy csaló, vagy megpróbálják hiteltelenné tenni, és lejáratni azzal, hogy azt állítják, hogy nincs a Börzsönyben kitermelhető mennyiségű arany, és közben majd más kitermeli, aki közel áll a kormányhoz? Elinte úgy harangozták be a dolgot, hogy tényleg létezik a hatalmas aranylelőhely, viszont ebben a cikkben egész más dolgokat állítanak. [link] Akkor most mi lehet az igazság? Vagyis mi kevesek vagyunk ehhez, de mit gondoltok róla? [link]

ma 17:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2x linkeltem be a cikket.
ma 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem létezik, már ellopták.
ma 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Jóval több mint egy évtizede megy már a hitegetés Varga részéről, de még egy kapavágás sem történt. Szerinted van ott bármi, amit még ki lehet bányászni? Ne légy túl hiszékeny!
ma 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hiszékeny, csak egy kérdést tettem fel!
ma 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha létezne, akkor már rég "kitermelte" volna valamelyik "nagyokos".
ma 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!