Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon előnytelen külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon előnytelen külsejű férfiak (nagyon beesett arc, nagyon vékony nagyon picike, idétlenül kopaszodik stb.) képesek hasonló ronda lányokhoz vonzódni vagy bajban van mert nyilván ők is a széphez vonzódnak?

Figyelt kérdés
Az ilyen férfiak tényleg magányra vannak születve esély nincs hogy legyen boldog párkapcsolata ahol kölcsönös vonzalom van
okt. 2. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%

Majd itt néhány álomvilágban élő előadja a mesét, hogy a ronda, ám csodás személyiségű emberek között, ha egymásra találnak, bizony tud lenni pont ugyanolyan vonzalom és szerelem, mint a szépek között. Hogy milyen jól tud működni a suba a subához elv...

A valóság az, hogy a rondák szintjén - mindegy, hogy férfiakról vagy nőkről van szó! - nem lehet "nyerni". Vagy foreveralone, vagy vonzalommentes egymásra fanyalodás, mert másnak (jobbnak) nem kellenek.

(Kérdező, legalább te ne ugorj a torkomnak, én is ronda vagyok [nő], semmi fikázás, támadás, rosszindulat stb. nem volt ebben a rondák irányába, csak tapasztalat.)

okt. 2. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki nem túl helyes még ugyanúgy a csinos, szép nők a zsánerei. Ettől még van aki képes ezen felülemelkedni és a szeretet, a megértés fontosabb lesz neki mint a külsőségek, s kialakítani hasonló szintű nővel kapcsolatot. Más meg kergeti az álmait magányosan élete végéig.
okt. 2. 23:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan nőbe akkor sem lesz szerelmes.

Szeretet, megértés.. hagyjuk már, mikor hozzáérni sincs kedved a másikhoz.

okt. 3. 00:52
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy go dolom, hogy megfelelő ápoltsággal és alakkal nagyon kevés olyan ember van aki ne tudna egy vonzó külsőt alkotni. A genetika szerintem inkább ott számít sokat, hogy a szép és szép közötti külömbség.
okt. 3. 02:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Csakhogy az arc fontosabb, minden ápoltságnál meg ideálisra formált alkatnál. Bár megjegyzem, utóbbi nem is mindenkinél összehozható - hogy csak a legegyértelműbbeket említsem, a férfi nem fog centiket nőni, és a nőnek sem lesz a szúnyogcsípésekből rendes melle diéta + edzés kombóval. Ezeket pedig nem fedi el (teszi semmissé vagy jelentéktelenné) az ápoltság és az igényesség, ahogy a pocsék arcberendezést sem.
okt. 3. 04:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk én kopaszodó nővel még nem találkoztam :D

Én képes vagyok a saját szintemet vonzónak látni, de itt gyakorin az a nézet van előtérben hogy aki kicsit is előnytelen külsővel rendelkezik az egyből csak a legcsövesebb, legtanulatlanabb, fogatlan, kövér, öreg cigány nőkkel kellene hogy összejöjjön.

okt. 3. 05:55
 7/16 anonim ***** válasza:
A génállományod a szüleidtől van, azt ne mondd, hogy ők modell adottságúak de te ilyen lettél. Ha ők egymásra találtak és lettél te akkor hogy kérdőjelezheted meg, hogy te találhatsz e ugyanúgy valakit ahogy édesapád találta édesanyádat??
okt. 3. 08:04
 8/16 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én kopaszodó nővel még nem találkoztam :D"

Mert a nőknél általában nem úgy néz ki a dolog, mint a férfiaknál, hogy a végeredmény teljesen tar. Inkább nagyon elritkuló, elvékonyodó, száraz hosszú (sprőd, szöszös), rögtön bezsírosodó tövű, kezelhetetlen szar lesz belőle. Aminél lehet próbálkozni mindenfélével, úgysem lesz jó. Így végül a hatás ugyanaz, mint férfiaknál a kopaszodásé - rossz ránézni, nem vonzó. Leszámítva ugyanúgy azt a kevés kivételt, ami férfiban az, akinek jól áll a kopaszság, nőben meg akinek jól áll a rövid.

okt. 3. 08:14
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

7: Erre inkább ne hivatkozzunk...

1. Más világ volt, más elvárásokkal, pl. az én felmenőim ma szűzen élték volna le az életüket. Az összes nő is a családból, nem ám csak a férfiak! Ennyire szar az anyag nálunk.

2. "Egymásra találtak", ja, a kapcsolat minőségéről meg elegánsan hallgassunk, ugye? Vagy állítsuk azt, hogy de az a személyiségük miatt volt. Véletlenül sem amiatt, mert eleve csak összeálltak, beérték egymással kényszerből... Igen, tudjuk, nincs kényszer, és sosem volt... Nyilván törvény nem született erről, de ismerjük el, elég keveseknek fért bele full egyedül leélni az egész életüket, ahogy manapság tesszük mi sokan.

Én a nagyszüleimig (és az ő testvéreikig) visszamenőleg ismerem a génállományt, nos, már nekik sem lett volna szabad megfoganniuk sem. Nem még világra jönniük és szaporodniuk. Meg még a gyerekeiknek is. Már amelyiknek, mert pl. anyám bátyja már kimaradt a buliból.

okt. 3. 08:25
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Van egy jó barátom, férfi. 168cm magas. 14 évesen brutális balesetet szenvedett. Tizenpár műtét kellett, hogy helyre hozzák az arcát, de első ránézésre látszik, hogy nem stimmel, aszimmetrikus, hegek vannak az egyik oldalon, az egyik szeme mű, ebből adódóan kancsal is nem kicsit, kopaszra van vágva mindig, mert a baleset miatt egy részen haja se nő.

A lényeg, kijárta az egyetemet, brutál jó munkája, háza van, szép csinos felesége.

A srác meg hatalmas nagydumás, nagyon jó a közelében lenni, mindig vidám, mindig vicces.

Ezek után nekem itt ne sírjon senki, hogy csak 170 cm meg ilyen-olyan a feje. Én közelről látom, hogy kitartással és jó személyiséggel mire lehet vinni.

okt. 3. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!