Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30-40 közötti nők, akik még mindig nem tudták elfogadni önmagukat előnytelen külsejük miatt ebben a világban..?
..ahol csak a tökéletesek rúghatnak labdába?
Szívesen beszélgetnek sorstársaimmal..személyen is (Bp)
Priviket férfiaktól nem szeretnék!
Jelen!
33N
De nem vagyok bp-i, illetve nem privizek, szerintem ez amúgy is "megbeszélhető" itt, nyilvánosan, nincs benne semmi olyan...
Én nem "hiszek" az (ön)elfogadásban ÚGY, hogy sosem kap az ember pozitív visszajelzést, mindig csak negatívat vagy láthatatlan mint nő, le sem szarják, mellőzve van, nem kell. Nem életszerű TELJESEN függetleníteni magad a külvilágtól, annak különféle behatásaitól, nem egy darab kő az ember, hogy semmire még a szeme se rezzenjen...
Jelen. A mai világban kifejezetten ocsmánynak számítok, de régen is max cirkuszi látványosság lettem volna.
Ez nem testképzavar, hanem a könyörtelen valóság.
Te mi az, amit nem tudsz elfogadni magadon?
Nincs instam, tinderen sem vagyok fent. Mégis kapom a negatív visszajelzéseket.
A testem se tökéletes,de az arcom.. néha szét tudnám verni, annyira nyomorék, böszme ( utálom ezt a szót,de tényleg ez jellemző rá) :( gyűlölöm!
Mindenkinek unszimpi vagyok a fejem miatt, pedig nem tehetek róla,h ilyen lett.
9
Pacsi
Én már az orromat megcsináltattam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!