Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amiről lemondtál, vagy változtattál magadon, hogy
legyen esélyed kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Fontos, írd le a nemedet is!
Hogy fogadtad el, hogy magadban nem leszel elég, és olyasmiket kell tenned, és küzdened érte, amit magadtól nem tennél?
Kávét kocka cukor nélkül iszom. Mert a nőknek csak a 66-75 közötti testulyú férfi a férfi. Utolsó randim egy edzőteremben volt a nő kérésére. Rà küldött kezdésnek az okos mérlegre a kardió teremben. 84 kg voltam és 23% testzsír. Meghallgattam a kioktató szöveget hogy mennyiben kellene lennem. Meg hogy ő nem fog összejönni olyannal aki fél lábbal a sírban van. Mert bármelyik percben elvihet a szívem vagy a agyvérzés. Ott hagyott. 😃
ma 11:45
2/13 anonim válasza:
Aki megfelelési kényszeres, abba csak folyton belerúgnak, aztán majd itt panaszkodhat, hogy "pedig ő mindent megtett". Ha változtatni akarsz valamit, akkor önmagadért változtass, mert pl. egészségesebb életet akarsz. Aztán vagy lesz társad vagy sem, mert nem csak ezen múlik, de amit te írsz, na azzal nem lesz, max. valami érdekember ideig-óráig. Pont onnantól történnek az emberrel jó dolgok, ha már tudja magát szeretni és nem megalázkodik. Ha nem bárki jó, hanem önmagához illőt szeretne.
ma 11:46
3/13 anonim válasza:
Kapcsolatom már volt. Több is. Elit nővel nem voltam még viszont együtt, viszont célom, hogy fullos, model barátnőm legyen.
Tulajdonképpen amit tennem kell ezért, az nem igazán értelmezhető lemondásnak, mert a javamra van:
Anyagilag tegyem magam rendbe, sportoljam ki magam, szerezzek önbizalmat, stb. Tehát tulajdonképpen a káros szokásaimról kell lemondani, pl. esztelen pénzköltés, junk food. Ezekről meg alapból le kellene mondani.
ma 11:50
4/13 anonim válasza:
Igazából semmi ilyet nem kapcsolat miatt tettem. Kamaszként elszállt pajzsmirigy miatt sok extra kiló jött fel, de ezt se a párkeresés miatt, hanem magam miatt adtam le.
ma 11:52
5/13 anonim válasza:
Semmiről nem mondtam le és nem is változtattam. Vagy elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, vagy ennyi. Nyilván vannak kompromisszumok, de alapjáraton más kedvéért megváltozni hülyeség.
De a Kedvesemmel egymás hülyeségeit is ugyanúgy imádjuk.
N
ma 11:53
6/13 anonim válasza:
Semmit. Tinédzser korom óta kisebb kihagyásokkal mindig volt párom, férjem.
Úgy szoktak szeretni ahogy vagyok. (Ajánlom is 😛.)
ma 12:01
7/13 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az #5-ös. Ha valakinek tetszem, akkor tetsszem úgy, ahogy vagyok. Ha nem, akkor keressen mást, ennyi.
És igen, tényleg kellenek a kompromisszumok, de nem minden áron.
ma 12:02
8/13 anonim válasza:
Semmiről nem mondtam le párkeresés miatt. Ha így nem passzolok valakinek, majd lesz más akinek igen.
ma 12:16
9/13 anonim válasza:
Semmit. Nincs is kapcsolatom már ezer éve. De nem is tudnék tenni semmit: nem vagyok dagadt, nem vagyok különösebben csóró sem, buta sem, bunkó se szoktam lenni, nem vagyok alacsony mégsem érdeklem a nőket. Egyetlen nagy hibám, hogy kopaszodom és szarul áll. Ez mondjuk tény. Szóval ennyi is elég ahhoz hogy valaki taszító legyen a nőknek...
ma 12:17
10/13 anonim válasza:
Semmiről nem mondtam le, s semmit sem változtattam csak azért, hogy kapcsolatom legyen. A sportot, az igényesebb megjelenést SAJÁT MAGAM miatt csinálom, mert így érzem jól magam a bőrömben. Az már csak "melléktermék" hogy közben a külső megjelenésed is tetszetősebb a másik nemnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!