Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz nyáron hogy két éve egyedülálló vagyok Azt vettem észre magamon hogy egyáltalán nem hiányzik a kapcsolat, szex sem Sőt a víz is lever ha már a kapcsolatra gondolok Hogyan tudnék ezen változtatni?
Egyre jobban megrémit a párkapcsolat gondolata úgy érzem egyedül jobb
Néha elméleti síkon eljatszom a gondolattal mi lenne ha lenne valakim de egyből csak a hátrányok jutnak eszembe és végképp nem akakrok kapcsolatot
Ezen szeretnek változtatni
Hogy tudnám ezt elérni ?
Egy kapcsolatnak nincsenek lényegi hátrányai.
Nem lényegi hátrányokhoz pedig sokkal erősebb, sokszor magasabbrendű előny társul.
Amikre te gondolsz, elmékben lévő hiányosságok s ezek találkozásainak eredményei.
Tudatosítsd, rajtad s másikon áll, milyen egy kapcsolat. A rossz választás kérdése.
Én 50 éves férfiként is szingli vagyok. Pedig szegény sem vagyok és sok szép lány álmodozott rólam, sőt még ma is megakad rajtam a szemük akár még 18-20 éveseknek is. Viszont a párkapcsolathoz és családhoz haza is kell. Ahol nincs korrupció, az eddigi korruptak meg el vanak számoltatva és felelősségre vannak vonva. Meg ahol a tisztességes ember lehet az úr, nem pedig a legnagyobb bűnözők. Az sem árt ha az egykori államosítás károsultjai, illetve azok élő jogutódjai méltó kárpótlásban részesülnek azért amiért a szüleik földjeit és életét ellopták az állam nevében és egy életre beverték őket a TSZ-be rabszolgának ahol a többségük tönkre is ment a kemény munkában.
"Haza csak ott van, ahol jog is van."
Miért akarsz rajta változtatni? Senki sem tart pisztolyt a fejedhez, hogy legyen kapcsolatod vagy párod...
3 éve vagyok egyedül, most kezdtem el ismerkedni, mert eddig nem esett jól. Ezalatt 2 randi volt, amin rájöttem, hogy ez engem még mindig nem érdekel, sem csók, sem szex, sem más és nem is hiányzik.
Majd lenyugszol és helyreáll a rend, vagy felkeresel egy szakembert bizalmi és kötődési problémákkal, ha ez tartós marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!