Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az amiről lemondtál, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amiről lemondtál, vagy változtattál magadon, hogy legyen esélyed kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Fontos, írd le a nemedet is!

Hogy fogadtad el, hogy magadban nem leszel elég, és olyasmiket kell tenned, és küzdened érte, amit magadtól nem tennél?

ma 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó lenne ha férfi oldalról is el lehetne ezt várni csak a nők nem fogadnak el semmit. Ez a tipikus hogy a nőt el kell fogadni de viszont neki van elvárás.

ma 12:19
 12/14 A kérdező kommentje:
11. Ém csak a srácot sajnálom! Menyit keleszthetett, hogy elég legyen a nőnk! Az meg csak legyint, hogy oh ez semmi!
ma 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A cigarettáról mondtam le a feleségem miatt. Én szerettem cigizni és jó kapcsolatépítő is volt, de annyira rosszul van a szagától is, hogy elkapja a hányinger. Úgyhogy csak akkor volt hajlandó randizni velem, ha nincs bagószagom. Nem bántam meg azóta sem.
ma 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Pont azt írtam, hogy elfogadjuk EGYMÁST. Azaz én is Kedvesemet úgy, ahogy van.

Ez ám a szövegértés, #11 és Kérdező együttvéve!

ma 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!