Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rengeteget dolgozik, ami miatt nagyon kevés ideje van rám és a kapcsolatra. Hogyan lehetne ezen változtatni?
Nagyon szeretem a barátom, és mikor együtt vagyunk (arra a kevés időre is), jól érzem magam vele és boldog vagyok, viszont látástól vakulásig dolgozik, és van hogy még hétvégén is. Azt hittem hogy most nyáron egy kicsit többet tudunk együtt lenni, de sajnos nem. Kicsit kétségbe vagyok esve, nem tudom hogy ez hosszútávon megéri-e. Azt is kicsit furcsállom, hogy több mint fél éve együtt vagyunk és abszolút semmi nincs. Kicsit össze vagyok zavarodva, tanácsokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
"Azt is kicsit furcsállom, hogy több mint fél éve együtt vagyunk és abszolút semmi nincs. "
Ezt arra érted, hogy nincs szex?
Mond el Neki - ha még eddig nem tetted-,hogy Te szeretnél Vele több időt tölteni, és ha lehet egy kicsit kevesebb munkát vállaljon, legalább a hétvégét hagyja ki.
Miért hajt annyira? Megértem,hogy mindenkinek kell a pénz, de így egy kapcsolatot sem tud megtartani/fenntartani ha nemszán elég időt rá.
Gondolom ha együtt vagytok is fáradt, ideges, pörög az agya, ezért nincs semmi - ahogy írod.
Mindenképp' beszélj Vele erről, mert ha nem teszed, esély sincs rá,hogy változzon. Lehet,hogy így sem, de akkor ott a kezedben a döntés,hogy vállalod-e ennyi idősen ezt hosszabb távon is.
Én nem tenném, hiszen meg sem tudjátok egymást igazán ismerni ha kevés időt töltötök együtt, és természetes,hogy vágysz arra,hogy együtt legyetek.
Hozza összhangba a munkát és a magánéletet. Tudom, távol álltok ettől, de ha gyereke/otthona lenne se működne ez ilyen formán.
Ha a szexet hiányolod lehet,hogy konzervatívabb, lassabban jut el odáig, de az is lehet az oka amit az előbbiekben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!