Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt 30-40 közötti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30-40 közötti nők, akik még mindig nem tudták elfogadni önmagukat előnytelen külsejük miatt ebben a világban..?

Figyelt kérdés

..ahol csak a tökéletesek rúghatnak labdába?

Szívesen beszélgetnek sorstársaimmal..személyen is (Bp)

Priviket férfiaktól nem szeretnék!

2024. júl. 29. 00:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, nekem is az arcom/fejem a legrosszabb, és egyből ellenszenves vagyok miatta. Ha mosolygok, az sem segít, sőt, még ront is a helyzeten, mert úgy még csúnyább. Számomra például a műtét sem opció, nem is csak a velejárói miatt, hanem mert ezen "szabni" sincs nagyon mit, nincs mondjuk egy nagy vagy fura formájú vagy bénán álló orr/fül, semmi ilyesmi. Kb. a csontokat kellene porrá zúzni, aztán újra kialakítani másmilyenre és elhelyezni máshogy, de lehet, hogy még ettől sem lenne jobb. Szar az egész, na. És nem megoldás a smink, mert azért teljesen újra az sem rajzolja az arcot, hiperintoleráns bőr és szemek mellett amúgy is öngyilkosság, nem is komfortos, nap végén pedig le is kell mosni.
2024. júl. 30. 10:56
 12/12 A kérdező kommentje:
5-os, ugyanez. A fejem katasztrofa, nem segit rajtam semmi, meg 5kg smink sem, amit az arcomra teszek napi szinten.
2024. júl. 30. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!