Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretik a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők hogy meghívják őket és nem kell fizetniük?

Figyelt kérdés
Étterem, wellness, színház, Mozi stb.
ma 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szeretem.
ma 13:29
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően amikor még randizgattam, ez is egy jelzés volt, hogy randi-e a találkozó. Ha én nem akartam többet, akkor ragaszkodtam a fizetéshez, ha lehetett folytatás, akkor engedtem fizetni. Most már házas vagyok és nekem valahogy úgy diktálja az illem, hogy ha egy pár megy együtt, akkor a férfi fizet. Ettől nem kell mindent neki állnia. Mi például közös kasszán vagyunk, úgy hogy nekem jóval több a szép kártyám és fizetéskor sokszor odaadom neki a szép kártyám és ő megy el fizetni. Valahogy nekem így természetes.
ma 13:33
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

Mert az őskorban sem úgy ment az udvarlás hogy na gyere Maris oszt' bhasszunk, hanem ősbá' vitt egy mammutcomb-darabot ősMarisnak hogy lenyűgözze.

Amúgy meg az illemtankönyvek szerint az udvarlási fázisban te fizetsz - hiszen meg HÍVOD. Utána már közösen fedezik a kiadásokat.

ma 13:37
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Miért szeretik a férfiak meghívni a csinos nőket erre-arra?
ma 13:37
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez azért nem rakétafizika hogy összerakd, miért.
ma 13:39
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Örülj neki, hogy nem vagy madár - akkor az udvarláshoz a szádban kukacokat kellene vinned 😂

Amúgy meg udvarlási fázisban ki az a lúzer aki wellnes hétvégére akarja a még nem ismert csajt befizetni??? (jó mondjuk van ilyen, mert ugyebár egy szobát foglal duplaággyal 😂)

ma 13:40
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

Én nem szeretem. Vagy felezzünk, vagy akkor én is állok valamit, hasonló értékben.

(Sőt, volt hogy egyetemes haverral lógtam, én már dolgoztam. Ott én ragaszkodtam a meghíváshoz, ismerve az anyagi helyzetünket)

ma 13:47
 8/22 A kérdező kommentje:
Most nem az udvarlási szakaszra gondolok hanem úgy általában
ma 13:53
 9/22 anonim ***** válasza:
Általában sem szeretem, kivéve ha tényleg szívből ragaszkodik hozzá (valakinél ez fontos, hogy adjon) de valamilyen módon akkor is viszonzom.
ma 13:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert sokan szeretik az ingyen programot, nyilván. Nem nagy rejtély.

Persze nem mindenki, nálunk pl általában én (nő) fizetem az ilyesmiket, éttermet leginkább, mert nekem van szép kártyám, páromnak meg nincs. :D

ma 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!