Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsam el hogy első randin meghívjanak valamire?
Mikor pl beülünk kávézni, nekem kellemetlen és rossz érzés ha ki akarják fizetni az én részem is, pedig a randi partnereim (2 férfi eddig)automatikusan fizetni szerette volna. Tudom hogy így illedelmes de nekem ez akkor is kényelmetlen, hogy utasítsam el?
A férfi barátokkal is hasonló a helyzet, az még kevésbé elviselhető számomra.
Felnőtt emberek képesek a kommunikációra! A pasiknak sem jó az ha ringyókkal kell randizniuk.
Amúgy meg egy séta tökéletes ismerkedni, főleg hogy rohadtul de nem tél van már!
Ha elutasítod, akkor a pasinak azt a jelet adod, hogy
1: csak barátként tekintesz rá, ezért nem akarod, hogy meghívjon.
2: örök életed végéig hajlandó vagy kifizetni mindent akkor is, ha ő hívott meg, ezért innentől kezdve mindig ezt fogja elvárni.
Ne egy 600 ft-os kávén szarakodj.
Én pl. első randin nem megyek olyan helyre, ahol fogyasztani lehet. Meg is szoktam beszélni velük, hogy nem szeretném és nincs gond. Általában sétálni szoktunk.
Ha neked ennyire gondot jelent, ezt előre is megbeszélhetitek, de szerinte ha ott helyben mondod és mégis fizetni szeretne, akkor hagyd és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!