Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az első lányba beleszeretek aki szóba áll velem?
Nem így kellene ismerkednem ... de mostanság annyira elkerülnek a nők, hogy tényleg szerelmes leszek aki egy sziá-t is ír nekem... és utána persze érzik rajtam, hogy kinyalom őket ... (nem szó szerint) és nekik már ez nem vonzó, ha valaki a kedvükben akar járni az ismerkedésnél.
Mit tegyek, legyek passzív? De az nem én lennék .. Vagy legyek önmagam?
Ismerős helyzet. A probléma, hogy ebből nem fog jó kisülni, mert te 200%-ot teszel oda, a másik meg 30%ot. Egy idő után sok leszel neki.
Keress több lányt, fejlődj, stb bullshit duma. Sajnos én sem tudom rá a választ.. ha egyáltalán van erre. Bár már kinőttem a "beleszeretek mert szóba áll velem" korszakból... de igen is kell egy lelki erő, hogy a másik fél is odapakolja magát.
Azt mondják, hogy az életben a legnehezebb dolog " elfogadni magunkat akkor is ha nem felellünk meg mindenkinek"
Önmagad biztos nem vagy azzal sem, ha kinyalod a seggét.
Én is így vagyok vele. Erre mondanák a bölcs guruk, hogy legyél passzívabb, de hogyan, amikor 4-5 évente akad egy lány, akinél érzed ezt a szimpátiát irányodba?
Ez is egy olyan dolog, mint a pénz. Nem véletlenül fejlődött ki a nőkben évmilliók alatt ez az ösztön. Megjátszani meg lehet, de mindkettőnél te jársz rosszul és hamar lebuksz.
Mármint akár azt, hogy te olyan menő férfi vagy, aki tud válogatni a nők közül, ezért játszod az elérhetetlent, akár azt, hogy (több) pénzed van, (mint egyébként).
Ezért szoktak a nők néha belefutni olyan szépfiúkba, akikről kiderül, hogy
- látens homokosok.
- mikropéniszük, fitymaszűkületük vagy egyéb rendellenességük van.
- nagyon alacsony a libidójuk.
Mert a jó pasiknak van több választási lehetőségük mindig és már meg is született az a férfi, akiben van tartás, amit annyira előszeretettel hangoztatnak.
Mintha a sivatagban zarándokló embernek mondogatnád, hogy "Legyen már benned egy kis tartás, ne igyál már a pocsolyából olyan mohón."
5-ös Szia neked is! Most még azért nem szerettem beléd, ez csak egy hasonlat féleség volt :D de értem a poént.
6- az utolsó hasonlat tetszett, az kb leírja a helyzetet egész jól.
#5ös vagyok.
Amúgy szerintem, ha kölcsönös a szimpátia akkor működhet. Én például bizonyos határokon belül szeretem azt ha egy fiú ilyen érzelmes, de egy kapcsolatnak kialakításához szükséges a titokzatosság érzése mind a férfi mind a női részről.Nem szabad letámadni a másikat az érzéseiddel, mert az ellenkezőjét fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!