Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretik a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők hogy meghívják őket és nem kell fizetniük?

Figyelt kérdés
Étterem, wellness, színház, Mozi stb.
ma 13:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
"általában"... ha már egy pár vagytok, akkor közösen szokás fedezni a költségeket. Ha egyformán kerestek akkor fele-fele, ha te kétszer annyit, akkor kétszer annyit adsz bele mint a csaj.
ma 15:57
 22/27 anonim ***** válasza:
38%

Én elvitatom, hogy közösen "szokás" fedezni a költséget. A legtöbb esetben inkább arról lehet szó, hogy valamelyik fél kifejezetten elviteti magát a másikkal.

Ráadásul a téma esetében a költségek megoszlása az egyik nemet súlyosabban terheli, mert általában az egyik nem viszi a másikat.

Nincs meg az egyenlőség. Az ideális ez lenne - a társadalomra leosztva:

25%-ban a nő hívja meg a férfit

25%-ban a férfi hívja meg a nőt.

25%-ban közösen fizetnek.

25%-ban nem mennek sehova.

Ez lenne a valódi egyenlőség.

ma 16:02
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
Az ideális az, amit a két fél annak talál. Teljesen fölösleges egy nagy társadalmi idealizmust kitalálni. Ha egy párnak úgy jó, hogy feleznek, csinálják úgy, ha a férfi szereti azzal kifejezni a gondoskodását, hogy meghívja a nőt csinálják úgy. Nem értem ebbe miért kellene bárki másnak, aki nem a kapcsolat része, beleszólni.
ma 16:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem és kellemetlenül érezném magam, ha más fizetné a részem.

A Férjemmel közös kasszán vagyunk, így nincs olyan, hogy ki mit fizetett és hányszor mennyit stb.

Amíg kapcsolatban voltunk, hol ő, hol én fizettem. Alapjába véve az első pillanattól kezdve közösködtünk, volt hogy én segítettem ki őt és volt fordítva is. Soha nem volt olyan, hogy elvártuk a másiktól, hogy fizessen.

Szerintem azért is ilyen jó a kapcsolatunk a Férjemmel, mert nem vagyunk ilyen kalkulátorok.

ma 16:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben nem a pénz a fő kérdés (persze nyilván vannak olyanok, akiknek igen sajnos), hanem az hogy ezzel (is) mérjük azt, hogy mik a férfi szándékai, mennyire kedves, figyelmes, nagyvonalú velünk. És igen, azt is hogy ne egy földönfutó, irigy, sóher pasival legyen dolgunk. Jól esik nekünk, ha a tenyerükön hordoznak! Nyilván ez az, hogy nagy értékű ajándékot nem illik elfogadni, illetve a kihasználás sem játszhat szerepet semmiképpen ebben!

Mindamellett hogy az udvarlás jól esik nekünk, gyakorlati haszna az, hogy amikor mondjuk gyerek mellett otthon vagyunk és a férfi gazdálkodik az anyagiakkal, akkor mennyit fog ránk gondolni. Illetve még mindig a nőknél van a legtöbb gondoskodás (gyerek, idősek), házimunka, főzés, stb. Én mindig arra szoktam gondolni, ha már az udvarlásba sem tesz erőfeszítést, akkor mire lehet vajon később számítani tőle?

ma 17:18
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Sem a kaja, sem a villany, sem a popsi nincs ingyen!
ma 17:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várok drága programokat, a gesztus számít a féritől, föleg az ismerkedés elején. Ha limonádéra hív meg, az is jó. A lényeg, hogy legyen meg a férfi-nő dinamika. Hiszen nem a haverja vagy testvére vagyok, hanem a barátnője.
ma 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!