Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretik a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők hogy meghívják őket és nem kell fizetniük?

Figyelt kérdés
Étterem, wellness, színház, Mozi stb.
ma 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Hát... Mert az jó bas.zki :D

A saját megkeresett pénzemből így megmarad az az x ezer forint, mert nem nekem kellett kifizetnem. Így pont annyival többet tehetek félre, vagy költhetem másra.

Szerintem ezt még a férfiak is szeretik. Nem értem a kérdést :D

ma 14:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor ingyen van?
ma 14:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég a gesztus miatt, ha az első randin a férfi hív meg pl egy kávéra. Nem puccos éttermi kajára. Utána nálunk felesben ment vagy felváltva.
ma 15:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy módja az ajándékozásnak
ma 15:06
 15/28 anonim ***** válasza:
8%
Mert nekik ez normális. Úgy tűnik, a feministáknak itt nem fontos az egyenlőség, hogy elvileg egy nő is elvihetne étterembe, luxusútra, színhàzba egy pasit, hiszen, ha egyikünk sem feljebbvaló a másiknál, akkor egy pasira is lehetne egy kisebb vagyont költeni. Ha nagyon rafináltak, akkor "felesben" fizetnek, ügyelnek arra, hogy sehogy se legyen az, hogy ők költöttek többet a csávóra. Nagyon kétszínűek.
ma 15:17
 16/28 anonim ***** válasza:
9%

Nyugodtan le lehet nullázni, akkor is így van.

A nők egy jelentős része simán elmegy egy wellness hétvegére egy pasival, de ő maga sosem lepné meg azzal a pasit, hogy elviszi egy wellness hétvégére, stb.

Vagy tudtok olyan esetről, ahol egy nő pl. befizetett egy álomutazást egy csávónak?

Kb. 60%-ban a pasi fizeti az egészet, 49%-ban közös, és kb.1% lehet, hogy a nő állja az összes költséget.

A magam részéről gerincbe töröm ezt a férfialázó-lehúzó gyakorlatot. Sok pasi nem is veszi észre, hogy hülyének nézik.

ma 15:26
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
16. Minden férfi saját döntése, hogy gálánsságnak éli e meg vagy másnak.
ma 15:30
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

"Vagy tudtok olyan esetről, ahol egy nő pl. befizetett egy álomutazást egy csávónak?"

Jelen. :) A tavalyi egyhetes Svédországi nyaralásunkat is én fizettem, és az előző évi egyhetes belföldi nyaralásunkat is én fizettem. (Azelőtt meg feleztünk.)

Szüleimnél is sokszor anyum fizeti az utazásaikat, persze nem kizárólag.

ma 15:32
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Tudok olyan esetről is, ahol a csávó állítólag autót vett a csajának.

Igen, az ő döntése. De ezzel ugye tovább erősíti a hagyományt, miszerint a jó csajokat pénzzel lehet felszedni, másrészt azt is elárulja, hogy mennyire felszínesek és romlottak a mai párkapcsolatok.

Nekem többször is akartak nők pénzt adni, pénzzel segíteni. Sose fogadtam el.

ma 15:39
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

Az èrvelésemben három részre osztottam a költségek megosztását. Te abba az 1%-ba tartozol akkor bele. Kritikám tehát nem rólad szól, hanem a maradék 99%-ról.

ma 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!