Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Àtlag alatti, előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Àtlag alatti, előnytelen külsejű nők jelentsen ez bàrmit, làttam egy meglepő kommentet itt egy kérdésnél ezt valóban ìgy gondoljàtok?

Figyelt kérdés

Szóval csúnya pasiként NE próbálkozz csúnya nőknél, mert számukra ez a világvége, a totális ego vesztés ha esélyt adnak egy valóban csúnya férfinek.

A legjobb amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön amennyit csak tudsz, ha pedig ez nem jön össze vagy nem tudsz tovább javulni és mégsem leszel sikeres, akkor add fel, vagy vegyél igénybe fizetős szolgáltatásokat

2024. máj. 30. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Igen ìgy
Nem
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Azzal nem értek egyet, hogy mert világ vége, meg totális egóvesztés. Ennél jóval egyszerűbb az indok, ami egyébként nemtől függetlenül igaz. Attól, hogy valaki csúnya/átlag alatti, még nem fog tudni vonzódni egy ugyanolyan kategóriába eső ellenkező neműhöz, hiába azonos szint, és így tűnik logikusnak, igazságosnak. Jó lenne ezt belátni, megérteni... Nyilván tudjuk, hol a helyünk, csak ettől még a vonzalommentes szex vagy párkapcsolat nekünk sem megfelelő.
2024. máj. 30. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Olyannál ne próbálkozz, aki szerinted csúnya. Nem is az ego vesztés miatt, hanem mert nagyon gerinctelen dolog vonzalmat, szerelmet hazudni. Valóban alapvető lenne szerintem, hogy mindenki igyekezzen a maximumot kihozni magából, aki elégedetlen a külsejével. Ez igaz. Akinek meg nagyon viszket odalenn, keressen fizetős asszonyt. Nem is értem, milyen 3. opció létezhet. Vagy marad szex nélkül, vagy fizet érte, ha nem talál önként jelentkezőt.
2024. máj. 30. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

Nyáron ha nem jön össze semmilyen csaj diszkóban a haverokkal mindig a 4/10 csajokat kezdjük hajtani vagy ez alattiakat.

Azok meg nem értik mi ez hogy jó pasik kikezdenek velük.Fújatás mindig van ha azért normális a csaj kiszoktam alul fényezni én is neki az alvázat.

2024. máj. 30. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
És aki a 4,10 es nőknek se kell?
2024. máj. 30. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Most ezt az idézetet kéne értékelni?

Ok. Pasi írta, egy másik incel. Nő nem így ír. Eleve nem használna ilyen általánosítást: "mert számukra ez a világvége, a totális ego vesztés ha esélyt adnak egy valóban csúnya férfinek."

Tipikus incel szöveg, szót se érdemel.

2024. máj. 30. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy az 5-ös írta, valami szokásos incel kamuhülyeséget sikerült összeszedned. Az itt jobban terjed, mint az influenza. Picikét ha használod az eszed, ki tudod szűrni az ilyen hülyeségeket.
2024. máj. 30. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Átlag alatti vagyok.Tetszett már a szintemen lévő is,feletti is,alatti is.A szintet sem lehet belőni azért 100%-osan.Aki nekem pl 10/9 volt,a barátnőm simán azt mondta rá,hogy átlag alatti.
2024. máj. 30. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Vicces, a választ én írtam, ez már nem az első eset, hogy a válaszaimból külön kérdés lesz :D

Amúgy amire gondotlam, sokaknak ezek szerint jött át, talán szarul lett megfogalmazva.

Kicsit módosítva akkor valami ilyesmi a lényeg: vagy te egy ember, átlagosnak, normálisnak tartod magad. Odamegy hozzád mondjuk egy csöves alkesz, borral kínál meg mondja, hogy menjetek el együtt csikkezni. Nyilván elküldöd a francba. Majd következő alkalommal megint egy másik csöves talál be, ugyanúgy invitál, hogy keressetek ketten egy közös piáló helyet, meg kukázzatok, ismer jó helyeket.

És ez folyamatosan ismétlődik. Egy idő után az ember elgondolkodik azon, hogy miért csak csövesek találják be, miért akarják ennyire a társaságát nem igaz? Talán mert te magad is hajléktalannak nézel ki?

Nyilván nem túl életszerű a példa, de azért így remélem érthető a dolog.

A csúnyaságánl ugyanez van. Ha csúnya nőhöz mész oda csúnya férfiként, és ehhez a nőhöz folyamatosan csúnya férfiak mennek csak oda, akkor az borzasztóan felerősíti benne a frusztrációt, hogy ő ezek alapján ilyen ocsmány kategóriába tartozik. Nyilván nem egyetlen alkalommal semmisül meg az egója, hanem szép lassan realizálódik benne, hogy basszus, neki nem fog jutni jóképű, magas, izmos srác, hanem az ilyen rusnya, kopaszodó, alacsony, kövérkés, fogatlan szarok találják mindig be, akikhez abszolút nem tud vonzódni. A másik dolog, hogy az is benne lesz a fejében, hogy ezeknek az emberek valószínűleg minden mindegy alapon próbálkoznak és valójában nem is ő az érdekes, nem is őt érdeklik.

2024. máj. 31. 06:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

8-neked külön köszönöm és érthető így is úgy is.

Jobb akkor ha nem közeledem senki felé max barátsággal de lehet azt sem kéne.

Talán majd változok ha erőt veszek magamon bár nem igazán fogom tudni mikor kezdeményezhetek akár egy barátságot is. Barátságnál többre nem számítok már de az hiányzik. A szex fizetős formáján gondolkodom meglepő módon azt veszem észre hogy elfogadottabb lett ez,és a nők sem úgy állnak hozzá hogy úristen .... vagy rosszul gondolom?

2024. máj. 31. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha önmagában csak a testi része érdekel a dolognak nyugodtan menj el prostizni, semmi szégyen nincs benne. Ismerek pár srácot akik csinálták ezt, nekik mondjuk csak időszakos dolog volt nagyrészt dr volt aki úgy vélekedik a dologról hogy neki se ideje se türelme "normálisan" foglalkozni a dologgal, így sokkal egyszerűbb és egyértelműbb az egész.

Én személy szerint nem tudnám soha rávenni magam az ilyen jellegű szolgáltatásokra, mert egyrészt nem a szex hiányzik igazán, másrészt túlzottan szégyenlős és gyáva lennék elmenni prostihoz.

2024. jún. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!