Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Àtlag alatti, előnytelen külsejű nők jelentsen ez bàrmit, làttam egy meglepő kommentet itt egy kérdésnél ezt valóban ìgy gondoljàtok?
Figyelt kérdés
Szóval csúnya pasiként NE próbálkozz csúnya nőknél, mert számukra ez a világvége, a totális ego vesztés ha esélyt adnak egy valóban csúnya férfinek.
A legjobb amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön amennyit csak tudsz, ha pedig ez nem jön össze vagy nem tudsz tovább javulni és mégsem leszel sikeres, akkor add fel, vagy vegyél igénybe fizetős szolgáltatásokat
2024. máj. 30. 20:42
11/11 A kérdező kommentje:
10. Nem csak az érdekelne.
Egyébként én is az vagyok.
2024. jún. 2. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!