Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen 40 50 évvel ezelőtt valóban jobban tudtak vonzódni az előnytelen külsejű férfiakhoz a nők?
Szerinted hány 70-80 céves bácsi van?
Amúgy már a (nép)mesékben is mindig daliás, délceg parasztlegényekről és gazdag szőke hercegekről írtak.
A nők a domináns férfiakhoz vonzódnak.
Ezt Alan és Barbara Pease is leírt A testbeszéd enciklopédiájában.
Ma is vannak pocakos, házas emberek. Mindig is voltak, mindig is lesznek.
És lesznek olyanok is, akik jól néznek ki, de nem jön nekik össze az élet. Lásd pl. Kurt Corvin. Jóképű, sikeres pasi volt, de öngyilkoss lett.
Ma is van ilyen, az szerintem durva ha valaki azt hiszi, hogy nincs. A kapcsolatok többsége már csak statisztikai alapon is ilyen; nem futkározik ám annyi adonisz férfi a világon mint hinnéd, a többség átlagos, vagy ronda.
Inkább az marad egyedül akivel más baj is van, ÉS ennek tetejében még ronda is. Pl az itteni ronda férfiak akik 0-24 nyávognak a nők miatt, alapból rossz társaság. Persze van olyan szintű rossz külső amikor lehetsz a legjófejebb, legmagabiztosabb férfi a világon, mégsem kellenél kb senkinek, de az esetek nagy részében önámítás azt hinni, hogy csak a külsővel van baj.
Amikor nem volt internet, az emberek a valóságban, tágabb, bővebb társaságokban élték az életüket. Sokat beszélgettek, a teljes személyiség hatása alá kerültek, NEM EGY KÉT DIMENZIÓS KÉP alapján vonzódtak, válogattak.
Ha nem is volt Adonisz, vagy egy Lolo Brigida, de egy -egy vonása, a mosolya, a kisugárzása, a humora, a férfiassága, nőiessége, minden, együtt volt hatással.
Nemrég futottam össze egy volt, tinédzser kori szerelmemmel. 40 éve nem láttam. Kicsit korpulens, kopaszodó, elegáns úr. De megdobbant a szívem, amikor rám köszönt. Azt a tekintetet nem lehet feledni! 😁
8-as!
Nem csak a kigyúrt, daliás lehet férfias!
A személyiségének a kisugárzása férfias, akkor a tapsifüle, görbe orra ellenére is hódít!
Önbizalom, fellépés, műveltség, szellemesség, humor, felelősségtudat, tehetség, stb. mindent visz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!