Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is ennyire le..nak a nők?gyakorlatilag még nem beszéltem nőkkel,nyilván nem a boltosra stb célzok?35 éves vagyok?
Baráti társaság? Hobbi? Eljársz valahova? Ezek sokat segíthetnek.
Ha valamiben jó vagy, akár sport vagy művészetek, esetleg szeretsz kirándulni, azt próbáld meg társaságban csinálni, adna egyfajta önbizalmat, ami a kisugárzásodon is meglátszódhatna egy idő után.
Eddig a mentális rész, hogy én hol kezdeném a helyedben. A másik a megjelenés, öltözködés, stílus, igényesség, személyi higiéniád. Ezekről sem tudunk semmit, de ezek is nagyon meghatározóak. Pl van egy, barátom, társaság, hobbi adott, de rohad a foga, egyszerűen gusztustalan, és nem jut el odáig, hogy megcsináltassa. A lakása full penész. Igénytelen. Ennyi. És hiába ismerkedik, nem jön össze semmi hosszútávú. Na meg az sem segít, hogy kamionozik... Ha ezeket rendbe tenné, garantáltan lenne sikere...
Sok sikert :)
Nem akarnál vele elmenni randizni inkább?
Hasonlóan vagyok én is. BÁr én szerencsés voltam, mert azért egy komoly kapcsolat mégis összejött az életemben, de egyébként pár esetet leszámítva abszolút érdektelen vagyok a nők számára.
Amikor "jól" néztem ki akkor is így volt, meg amikor már nem annyira akkor is.
Több ,mint két éve nem volt közöm egyetlen nőhöz és nem csak fizikai értelemben, hanem úgy konkrétan sehogy. Egyel sem ismerkedtem ,se egy randim nem volt, de még érdeklődést sem mutatott irántam egy sem.
Régebben is hasonló volt a helyzet, de azért egy-egy csaj akadt aki legalább minimálisan "érdeklődött irántam", pontosabban nem nézett keresztül rajtam.
"Baráti társaság? Hobbi? Eljársz valahova? Ezek sokat segíthetnek."
Igazából nem. Aki láthatatlan az ettől még láthatatlan marad, hacsak nem néz ki valami extra jól, de akkor meg alapvetően nem lesz láthatatlan.
"Ha valamiben jó vagy, akár sport vagy művészetek, esetleg szeretsz kirándulni, azt próbáld meg társaságban csinálni, adna egyfajta önbizalmat, ami a kisugárzásodon is meglátszódhatna egy idő után."
Nem látszódik meg. Az emberek elszarják ezeket a dolgokat. Nyilván mindenki szereti előadni, hogy hűű ő a legérdekesebb ember a világon, meg fényezni saját magát. Aki viszont ezt nem szereti, az láthatatlan lesz.
Én pl. szoktam utazni, elég sokat, de nem töltök fel állandóan képeket netre (sőt, soha egyet nem raktam fel), ezért nem is érdekel valójában senkit. Soha senki nem kérez rá milyen élményeim voltak stb.
Minden a külsőségekről szól, valmilyennek látszani kell és el kel lhitetni a dolgokat másokkal.
"A másik a megjelenés, öltözködés, stílus, igényesség, személyi higiéniád. Ezekről sem tudunk semmit, de ezek is nagyon meghatározóak. Pl van egy, barátom, társaság, hobbi adott, de rohad a foga, egyszerűen gusztustalan, és nem jut el odáig, hogy megcsináltassa. A lakása full penész. Igénytelen."
Van egy haverom, nemrég már megcsináltatta a fogait de éveken (kvázi mióta ismerem) úgy élet ,hogy szét voltak rohadva a fogai. Minimálbért keres és a szüleivel él, ráadásul már nem is fiatal (közelebb van a 40-hez mint a 30-hoz) s mégis ragadnak rá csajok. Mindenféle csaj. Fiatal, idősebb, olyan akit bottal sem piszkálnék, átlagos és egészen jó csajok is. Nem öltözik jól, nincs stílusa, viszont dumálni imád és valamiért a szövege bejön a nőknek. FUra jelenség annyi bizonyos.
#8-as. Baromi érdekes, amit leírtál. Nincs két ugyanolyan helyzet, ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem. Sokat számít a személyiség, a szöveg... Nagyon nem egyszerű a helyzet. Mindenesetre drukkolok nektek :)
Én szerencsére révbe értem, bár én se voltam soha az a nagy csajozógép, de jókor voltam jó helyen, jó társaságban, szövegen is megvolt, és pont akadt, akinek ez/én/ kellett. Szóval kitartás!
Nekem egy kis önreflexió és az a kérdés segített rengeteget, hogy én jól érezném-e magamat a saját társaságomban, ha én lennék a saját randipartnerem.
Amíg egy határozott nem volt rá a válasz, addig 0 randim volt.
Amikor már egy talán, addigra túl voltam 30-40 randin.
Mire egy igen lett a válaszból, addigra lett barátnőm.
És én szociális analfabétának éreztem magamat. A legelső randimon alig bírtam megszólalni. Ennél nullábbról kezdeni szerintem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!