Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is ennyire le..nak a nők?gyakorlatilag még nem beszéltem nőkkel,nyilván nem a boltosra stb célzok?35 éves vagyok?
Eleg sokan vagyunk igy, a nok szerint a ferfiak 80%-a atlag alatti kulseju.
39F incel
8 "Van egy haverom, nemrég már megcsináltatta a fogait de éveken (kvázi mióta ismerem) úgy élet ,hogy szét voltak rohadva a fogai. Minimálbért keres és a szüleivel él, ráadásul már nem is fiatal (közelebb van a 40-hez mint a 30-hoz) s mégis ragadnak rá csajok. Mindenféle csaj. Fiatal, idősebb, olyan akit bottal sem piszkálnék, átlagos és egészen jó csajok is. Nem öltözik jól, nincs stílusa, viszont dumálni imád és valamiért a szövege bejön a nőknek. FUra jelenség annyi bizonyos."
De ez lehetetlen az izmos maláj macho 39f és társai megmondták hogy csak a 198centi magas acélfaszú lapátállú vadászszemű viking olasz macsóknak lehet nője, ők jönnek be 39ferfinek is és minden nőnek.
A haverod csak egy illúzió.
"hogy én jól érezném-e magamat a saját társaságomban, ha én lennék a saját randipartnerem."
Baromság. Nyilván jól érezném magam a saját társaságomban, mivel az összes témánk közös lenne, ugyanaz a gondolkodásunk, az életfelfogásunk, az értékeink, szavak nélkül is tudnánk mi jár a másik fejében stb :D
Azt meg honnét a francból kellene tudnom, hogy egy csaj milyen emberek társaságában érzi jól magát? Ez mindenkinek más ugyanis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!