Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves leszek idén. Van még esélyem arra, hogy barátnőt találjak?
Aztán majd, ha úgy alakul szeretnék komoly kapcsolatot.
Meg azt mondják hogy a kor előrehaladtával egyre nehezebb lesz.
Ti mit gondoltok?
35 az aranykor, gyakorlatilag ha jól tartod magad és jól intézted az eddigi életed, mindenkit megkaphatsz 18tól 50ig.
Engem annyira meglepnek ezek a kérdések. Én 35 évesen dúskáltam, amíg össze nem jöttem a csodálatos párommal.
Alapból igen.
De ha eddig nem volt, már nem is lesz.
Shortcel165 a megmondója :)
Amúgy persze, hogy van rá esély, de ismerkedni kell.
Erre a kérdésre csa kte tudhatod a választ. Nagyon egyszerű egyébként eldöntened, hogy van-e esélyed, nem kell mást tenned, mint visszatekinteni a múltadba és megvizsgálni eddig hogyan viszonyultak hozzád a nők és úgy általában az emberek. Ez jó kiinduló alap, ha semmilyen téren nem változtál, akkor valószínűleg továbbra is ugyanúgy állnak majd hozzád, de inkább csak rosszabb lesz a dolog, ha viszont bizonyos téren romlottak az adottságaid, pl. külső, akkor szignifikánsabban rosszabb lesz.
Ha korábban moderáltan sikeres voltál a nőknél, akkor most is lehetsz az, persze sokkal nehezebb lesz a dolog, de ha elkezdesz fejlődni, főleg külső terén, amennyire lehetséges, akkor van még esélyed.
Ha korábban sem voltál sikeres, nem nagyon voltak jól működő kapcsolataid, nem tudál könnyen ismerkedni, nem érdekelted a nőket, nem vettek észre stb. akkor most még szarabb lesz ez garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!