Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi még megkaphatja az igazit?
A hozzáállás már alapból bakis.
"Megkaphatja" ??? Legyen olyan életed, hogy tűkön ülve várja a másik, mikor kéred meg a kezét. Ez a "megkaphatja" úgy hangzik, mintha nem lenne jó életed és ettől várod a jobbat, ezzel már alapból piedesztálra emelve a másikat.
2# de, középkorú vagy: [link]
Ha pedig ennyi idősen ott tartasz, hogy az igazit megkapni akarod, akkor lúzer is.
Az alját is olvasd
" Az angol Oxford dictionary a fiatal felnőttkort 20 és 40, illetve 45 éves kor közé teszi, a középkorúság életszakaszát pedig 45 és 65 év közé. Ezt fogadják el általánosnak az Egyesült Államokban a pszichológusok."
Kérdező,nem a koroddal van gond,hanem a hozzáállásoddal. De azzal nagyon nagy.
Ilyen hülyeséget sem hallottam, hogy 35 éves kort már kötèpkorùnak tartják.
Akkor egy 45-55 èves már idősnek, a 60-65 éves szép korùnak számìt?
Akkor minek nevezzük a 70-90 éves korù embereket, mùmiának?
Hagyjuk már ezt a nevetséges hülyeséget!
A használt elég pejoratív kifejezés. Inkább nevezzük tapasztalatnak HA nem lett közben egy megkeseredett hülye. Ez egy ilyen korszak, azt vettem észre ilyenkor rengetegen újrakezdik, 30-35 körül döglik be sok első házasság. Sajnos.
Én friss vagyok még.
De mi ez a hülyeség gyakorin hogy 30-35 éves embereket idős otthonba küldenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!