Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő vajon le tud adni az igényszintből, ha régóta szingli?
Van egy ismerősünk, jelenleg 35 éves és kb 8 éve szingli. Amúgy társasági ember, jól kommunikál, sokat jár emberek közé, mégsincs soha senkije. Mi úgy látjuk, túl magasak az igényei, keresi a herceget a fehér lovon, de közben elmegy mellette az idő.
Szerintetek hogyan mondjuk meg neki, hogy kicsit szálljon le a földre és próbáljon reálisabb igényeket támasztani egy pasi felé? A barátunk, szóval valahogy próbálnánk segíteni neki.
Valószínűleg baromira nincs szüksége a segítségetekre. Ha sz@r pasit akarna, már lenne neki.
Gondolom, te vagy az a szint, ahova le kéne adnia, egész véletlenül pasi "barát" vagy🤣
(Én 41 vagyok, ugyanígy 8 éve szingli és imádom. Eszemben sincs lejjebb adni. Pont azért vagyok egyedül, mert feljebb van a léc. Az exeim 90%-a ma simán kiesne.😉)
1-es ez erosen melle ment :D 10 eve hazas vagyok es van egy sokkal fullosabb buxam, mint ez a csaj - aki amugy anno 15 eve kikosarazott. ma mar nekem sem kellene, de evekkel kesobb visszakerult a barati tarsasagba es joban vagyunk.
a te allaspontod ertem, o viszont nem annyira elvezi a szingliseget es nem tervez szingli lenni.
#2! Ok.,akkor nézzük más nézőpontból.(Most eltekintek attól, hogy valószínűleg még mindig a sértettség beszél belőled, hogy anno visszautasított és most se kellenél neki.)Szokott nála kezdeményezni olyan pasi, akit ő "szint alattinak" tart?
Itt nem csak és kizárólag az igényekről szól a történet.
Millió árnyalat meg érzés van,ami benne zajlik,amikről nektek nyilván fogalmatok sincs.
Egyszerűen hagyjátok,hadd élje az életét,ahogyan akarja!...
Én azokat a nőket nem értem, akik jó nők, pénzügyileg sem szorulnak pasira, és van lakásuk is, miért nem veszik észre a náluk 10-15 évvel fiatalabb pasikat?
Akiről írsz 35 éves. Miért is nem jó neki egy 25 éves srác?
Miért adná lejjebb, ha neki az nem elég - és emiatt kiábrándulás, csalódás, viták és szakítás lenne? Sztem full korrekt, ahogy hozzááll.
Bájdövéj: ha a korral ő is egyre tapasztaltabb és érettebb lesz, akkor valszeg még egyre magasabbra megy csak a mérce, nem pedig lejjebb. Teljesen felesleges próbálkozni rávenni őt bármire - felnőtt nő, tudja mit akar. A vélemény meg tudod milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!