Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-28 év körüli szinglik mennyire paráztok azon, hogy egyedül maradtok? Van itt olyan aki így 30 körül ismerte meg a későbbi férjét?
Figyelt kérdés
Kicsit rám jött a szorongás egy zátonyra futott kapcsolatom miatt, egyszerűen teljesen el vagyok keseredve.
27/N
2023. szept. 22. 13:07
1/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem úgy gondolkodom, hogy tök mindegy ki, csak legyen majd.
2023. szept. 22. 13:08
2/20 anonim válasza:
Fiatal vagy, élvezd az életet, nem minden a férfi
39/N
1 gyerek
Szar házasság
3/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok. Most kezdtem új életet külföldön, sportolok, jól nézek ki, sokaknak tetszek. Majd lesz férjem, ha nem, akkor meg nem.
4/20 anonim válasza:
Hidd el, semmiről nem késtél le.
Én 32 vagyok, túl egy váláson, és még ennek ellenére is optimista.
Úgyhogy a helyedben élvezném az életet, és hidd el, majd jön a nagy szerelem is.
5/20 anonim válasza:
10 év múlva ráérsz ezen filózni.
én 39 évesen kicsit már elkezdtem aggódni
6/20 anonim válasza:
Elfogadtam, hogy nincs normális férfi. Így könnyebb. Nem lehet egyszarvúm, ha nem léteznek.
7/20 anonim válasza:
Elfogadtam, hogy nincs normális nő. Így könnyebb. Nem lehet egyszarvúm, ha nem léteznek.
8/20 anonim válasza:
7, nyugi, még férjhez mehetsz.
10/20 anonim válasza:
Hetero nőként miért kéne nekem nő? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!