Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-28 év körüli szinglik mennyire paráztok azon, hogy egyedül maradtok? Van itt olyan aki így 30 körül ismerte meg a későbbi férjét?
Kicsit rám jött a szorongás egy zátonyra futott kapcsolatom miatt, egyszerűen teljesen el vagyok keseredve.
27/N
mert egy férfi sem normális...így lehet h ki kellene próbálnod a másik oldalt
Nem tudom miért írják ennyien, hogy ráérsz még... Persze végül is az igazit megtalálhatod 30 év múlva is, viszont ha gyereket szeretnél, akkor nincs annyi időd. 10 év múlva már jó lenne szülni legkésőbb.
Nem vagyok szingli de 23 éves koromtól kezdve ezen paráztam, hogy majd nem lesz gyerekem, mert későn találok normálisat, végül 26 évesen találtam. Remélem 1-2 év múlva neked is betoppan a Nagy Ő :)
Aki szerint meg 30 fölött csak beteg gyerekeket lehet szülni az tanuljon modern orvostudományt és ne abból induljon ki amit a nagymamája mondott.
Márpedig 27 évesen nincs veszve még semmi.
Se gyerek se kapcsolat.
Sokszor azt látom egyes nőknél, hogy féltékenységből vagy versengésből akarnak már ők is házasodni meg gyereket...mert jajj ez meg az a barátnőm már házas, már gyereke van, nekem meg nincs....jajj mindenkit eljegyeznek csak engem nem....
Nem akar mindenki házasodni és gyereket sem akar mindenki. És nem is kötelező.
Sokan melléfognak 2x , 3x ,5x is míg végre egy normális társat találnak, nem mindenkinek sikerül elsőre.
És ahogy már írták előttem 35-40 évesen is lehet teljesen egészséges gyereket szülni, aki szerint egyáltalán nem az kérdezzen meg egy orvost...
Amúgy meg ezen az oldalon leírják az embert kb. selejtnek ha 30 felett egyedülálló....
Én már megszámolni sem tudom hányszor borultam volna mi amiatt, hogy még soha. nem. volt. párkapcsolatom. Legszívesebben minden nap a fejemet verném a falba😃 - csak erős az önuralmam, így ez visszatart. Egyelőre.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!