Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli nők akik évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők akik évek óta egyedül vagytok, mikor megláttok egy párt gondolkoztok olyanon hogy bennetek lehet a hiba vagy mit rontotok el? 28/F

Figyelt kérdés

Én is évek óta egyedül vagyok és nehéz kezelni mikor azt látom hogy szinte minden féle ember megtalálja a párját.

Valahol az van bennem hogy nem vagyok elég jó, hogy alulmaradtam. Miközben nem is igazán kezdeményezek mert nincs olyan nő aki felbukkant volna az életemben

2023. máj. 7. 16:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Utána meg realizálom hogy a csúnya pasinak is van szép barátnője (persze lehet belül nem szép). Duci lányokat is látok helyesebb srácokkal. Szóval tényleg minden van
2023. máj. 7. 16:22
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem arra gondolok, hogy bennem van a hiba, hanem arra, hogy vajon azokból a párokból, akiket látok, vajon hány boldog valójában, és hogy ez van, nehezebb az élete annak, aki nem kapcsolatfüggő, elvei vannak, nem alkuszik meg és saját meggyőződésből szeretne párkapcsolatban lenni, nem valami függőség okán.

Ezeken ha akarnék, se tudnék változtatni, mert ilyen a jellemem, és ez a gyengék szerint biztos hiba, szerintem meg erény.

2023. máj. 7. 16:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szingli nő vagyok. Nem szoktam másokat vizslatni és a magánéletükről fantáziálgatni. A saját életemmel vagyok elfoglalva, és nekem ez jelenleg tökéletesen meg is felel.
2023. máj. 7. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Nem tartom "mindenféle" embernek magamat. Nem keserít el, ha két csöves egymásra talál.
2023. máj. 7. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Arra szoktam gondolni hogy de jó hogy nekem kell senkivel díszöltözetben fapofával tinglitangliznom (mert én általában ilyen párokat látok)
2023. máj. 7. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
*nem kell
2023. máj. 7. 16:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelnek mások és férfi sem kell az életembe.
2023. máj. 7. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szükséges ezen különösebben gondolkodnom, tudom, mi a hiba bennem, mit rontok el: ocsmány vagyok, unalmas személyiségű, cserébe nem alárendelődő, mindent eltűrő, házicseléd típus, hogy legalább kompenzálnám az első kettőt. Így egyértelmű, hogy esélytelen.

Inkább irigykedni szoktam, de azt is csak egy részére némelyik kapcsolatnak, konkrétan a kölcsönös vonzalomra, működő kémiára, minőségileg és mennyiségileg is kielégítő szexre. A többi dolog (pl. ide-oda mászkálás) nem hiányzik amúgy a hátam közepére se'.

2023. máj. 7. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha látok is párokat az utcán nem fogok rajtuk gondolkodni, feltételezgetni vagy következtetéseket levonni. Ugyanúgy kezelem őket mint bárki mást, tehát sehogy nagyjából. Nem nagyon szoktam idegenekkel foglalkozni, mert mindig a saját dolgaimmal vagyok elfoglalva.
2023. máj. 7. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Mi van, akivel a kutyáján keresztül akartál ismerkedni, lekoptatott?
2023. máj. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!