Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők akik évek óta egyedül vagytok, mikor megláttok egy párt gondolkoztok olyanon hogy bennetek lehet a hiba vagy mit rontotok el? 28/F
Én is évek óta egyedül vagyok és nehéz kezelni mikor azt látom hogy szinte minden féle ember megtalálja a párját.
Valahol az van bennem hogy nem vagyok elég jó, hogy alulmaradtam. Miközben nem is igazán kezdeményezek mert nincs olyan nő aki felbukkant volna az életemben
Nem arra gondolok, hogy bennem van a hiba, hanem arra, hogy vajon azokból a párokból, akiket látok, vajon hány boldog valójában, és hogy ez van, nehezebb az élete annak, aki nem kapcsolatfüggő, elvei vannak, nem alkuszik meg és saját meggyőződésből szeretne párkapcsolatban lenni, nem valami függőség okán.
Ezeken ha akarnék, se tudnék változtatni, mert ilyen a jellemem, és ez a gyengék szerint biztos hiba, szerintem meg erény.
Nem szükséges ezen különösebben gondolkodnom, tudom, mi a hiba bennem, mit rontok el: ocsmány vagyok, unalmas személyiségű, cserébe nem alárendelődő, mindent eltűrő, házicseléd típus, hogy legalább kompenzálnám az első kettőt. Így egyértelmű, hogy esélytelen.
Inkább irigykedni szoktam, de azt is csak egy részére némelyik kapcsolatnak, konkrétan a kölcsönös vonzalomra, működő kémiára, minőségileg és mennyiségileg is kielégítő szexre. A többi dolog (pl. ide-oda mászkálás) nem hiányzik amúgy a hátam közepére se'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!