Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők akik évek óta egyedül vagytok, mikor megláttok egy párt gondolkoztok olyanon hogy bennetek lehet a hiba vagy mit rontotok el? 28/F
Én is évek óta egyedül vagyok és nehéz kezelni mikor azt látom hogy szinte minden féle ember megtalálja a párját.
Valahol az van bennem hogy nem vagyok elég jó, hogy alulmaradtam. Miközben nem is igazán kezdeményezek mert nincs olyan nő aki felbukkant volna az életemben
Nem gondolkozom ezen. Vannak párok, akik tényleg megtalálták egymást. Boldogok, szeretik egymást, kiteljesednek egymás mellett. Nekik nagyon jó lehet.
De vannak sokan úgy párkapcsolatban, hogy nem akarnak egyedül lenni és megalkusznak. Élnek valakivel, aki kiskirályként, vagy királynőként a személyes igényeik kielégítésére tartanak fenn kapcsolatot és használják ki őket. Ők mindent megtesznek, hogy meg legyen velük elégedve a másik, nehogy elveszítsék. Ez lehet partnerfüggőség, vagy anyagi biztonság miatt is. Rengetegen élnek így. Ilyet nem szeretnék. Sokkal szívesebben vagyok egyedül.
En csak azon szoktam néha gondolkodni, hogy na ezért nincs barátom csak másoknak, mert ő(a másik nő)szóba tud állni ilyenekkel, nekem meg nem kéne a hátam közepére se ilyen.
Ez vonatkozhat akár külsőre vagy arra hogy nárci vagy beteg serült vagy pancser b.lfasz a pasi.
Én meg: hát inkább akkor egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!