Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli nők akik évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők akik évek óta egyedül vagytok, mikor megláttok egy párt gondolkoztok olyanon hogy bennetek lehet a hiba vagy mit rontotok el? 28/F

Figyelt kérdés

Én is évek óta egyedül vagyok és nehéz kezelni mikor azt látom hogy szinte minden féle ember megtalálja a párját.

Valahol az van bennem hogy nem vagyok elég jó, hogy alulmaradtam. Miközben nem is igazán kezdeményezek mert nincs olyan nő aki felbukkant volna az életemben

2023. máj. 7. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez max.akkor fordulna elő, ha a férfitag tetszene(kizárt, mert kb.10 évente látok olyat), a nő meg nálam rosszabb nő lenne. Így egyben meg soha🤷🏼‍♀️
2023. máj. 7. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen,már megszoktam hogy bennem van a hiba.
2023. máj. 7. 17:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresés nem verseny. Hogy amelyik férfinek nem sikerül az rosszabb egy másiknál.
2023. máj. 7. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolkozom ezen. Vannak párok, akik tényleg megtalálták egymást. Boldogok, szeretik egymást, kiteljesednek egymás mellett. Nekik nagyon jó lehet.

De vannak sokan úgy párkapcsolatban, hogy nem akarnak egyedül lenni és megalkusznak. Élnek valakivel, aki kiskirályként, vagy királynőként a személyes igényeik kielégítésére tartanak fenn kapcsolatot és használják ki őket. Ők mindent megtesznek, hogy meg legyen velük elégedve a másik, nehogy elveszítsék. Ez lehet partnerfüggőség, vagy anyagi biztonság miatt is. Rengetegen élnek így. Ilyet nem szeretnék. Sokkal szívesebben vagyok egyedül.

2023. máj. 7. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Soha nem szoktam ilyeneken gondolkodni. Bár nem is nagyon figyelem az embereket az utcán, általában el vagyok merülve a saját gondolataimban, szóval csak akkor veszek észre egy párt, ha nekemjönnek az utcán vagy ilyesmi. :D
2023. máj. 7. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

En csak azon szoktam néha gondolkodni, hogy na ezért nincs barátom csak másoknak, mert ő(a másik nő)szóba tud állni ilyenekkel, nekem meg nem kéne a hátam közepére se ilyen.

Ez vonatkozhat akár külsőre vagy arra hogy nárci vagy beteg serült vagy pancser b.lfasz a pasi.

Én meg: hát inkább akkor egyedül.

2023. máj. 7. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom hogy bennem van a hiba, nem kell ehhez gondolkoznom. Világéletemben jégkirálynő voltam és a kisujjamat se mozdítottam, hogy kapcsolatban legyek. Az eddigi kapcsolataim (az a néhány, amit egy kezemen meg tudok számolni közel a 40-hez) mind úgy jöttek össze, hogy az illető nagyon tett is érte. Nem adta fel. Ilyen férfi meg kevés van, mert a férfiak többsége tele van önbizalom hiánnyal és hamar feladják. Amit megértek.
2023. máj. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!