Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz két kisebb gyerekkel egyedül maradni? Gondolkozom a valason, mert a férjem alig törődik velünk és egyéb gondok is vannak. Aki már átesett ezen irhatna hogy alakult az élete.
Mekkorák a gyerekek?
Van saját ingatlanod?
Mennyi a jövedelmed?
Mi a végzettséged?
Tudsz otthonról dolgozni?
Van nagyszülő vagy testvér aki tud és akar és fog is segíteni? (Gyerekre vigyázni, már heti egy délután is nagy fáradság az ő részükről és hatalmas könnyebbség neked.)
Van felhalmozott pénzed?
Van saját autód?
Hol éltek? A vidék és a város is rendelkezik hátránnyal és előnnyel is.
Ha azt hiszed, hogy a 8 gyerekes vidéki háztartásbeli asszony, meg az egy gyerekes budapesti dolgozó ügyvédnő egy csoportba tehető, akkor hamis információkat fogsz kapni.
3gyerekkel alberletben
A legkisebb elsos volt akkor.
Az elejen az elso honap nehez mig osszerendezed magadban h mit hogy. Es spec orultem h kidobtam. Utana mar szuper. Magad ura vagy nem kell mas miatt feszulnod. Nem ugraltat. Es erdekes modon siman ki tudtam fizetni mindent amit kellett 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!