Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire nehéz két kisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz két kisebb gyerekkel egyedül maradni? Gondolkozom a valason, mert a férjem alig törődik velünk és egyéb gondok is vannak. Aki már átesett ezen irhatna hogy alakult az élete.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mekkorák a gyerekek?

Van saját ingatlanod?

Mennyi a jövedelmed?

Mi a végzettséged?

Tudsz otthonról dolgozni?

Van nagyszülő vagy testvér aki tud és akar és fog is segíteni? (Gyerekre vigyázni, már heti egy délután is nagy fáradság az ő részükről és hatalmas könnyebbség neked.)

Van felhalmozott pénzed?

Van saját autód?

Hol éltek? A vidék és a város is rendelkezik hátránnyal és előnnyel is.

Ha azt hiszed, hogy a 8 gyerekes vidéki háztartásbeli asszony, meg az egy gyerekes budapesti dolgozó ügyvédnő egy csoportba tehető, akkor hamis információkat fogsz kapni.

2022. ápr. 10. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

3gyerekkel alberletben

A legkisebb elsos volt akkor.

Az elejen az elso honap nehez mig osszerendezed magadban h mit hogy. Es spec orultem h kidobtam. Utana mar szuper. Magad ura vagy nem kell mas miatt feszulnod. Nem ugraltat. Es erdekes modon siman ki tudtam fizetni mindent amit kellett 🙂

2022. ápr. 10. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló mint a 2-es válaszoló, csak 2 gyerekkel. 3 éves a kicsi, 10 a nagyobbik.
2022. ápr. 10. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2-vel váltam, akkor volt a kisebbik 1 éves, a nagyobbik 12. Ugyan azóta is egyedül vagyok (kicsi már 5, nagy 16 éves) velük, de anyagilag sokkal jobban kijövünk a fizetésemből, még évi 2-szer wellness hétvégére is el tudunk menni és havonta vannak különböző programjaink is.
2022. ápr. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!