Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy ilyen sok szingli nő, ennyire nehéz a nőknek a társkeresés?
Férfiak, akikkel mostanában összesodort az éket:
- Nős
- Nagyon nős
- Baratnős
- Gyerekes
- Messze lakik
- Anyjával él
- Nincs autója
- Fele annyit sem keres, mint én.
A listát még folytatom. A fentiek és...
- semmi nem érdekli a foci, autók világán túl
- lusta, kiszolgáltatja magát
- pot mamát keres
- him sovi
- piál
- nem megbízható
Az,hogy nagyon nős mit jelent ?
Ezt az egyet nem értem férfiként.
3as hát gondolom az első eset hogy pl házas de válófélben van/szétesőben van a házassága, esetleg már nem laknak együtt stb., de még jogilag megvan a kapcsolat.
A második eset meg hogy van egy "mintaházasság, mintacsalad" élete, ezt titkolja és így nőzik.
Kettős életét él, kb az ilyen Borkai Zsolt stílus "mintaapa, mintacsalad" kép + jachton prostizas, csak jelen esetben prostizás helyett nők hajkurászása.
Értem és logikus a válasz. Köszönöm szépen!
"miért nem találják a nők a társakat"
Alapból miért is gondolod, kérdező, hogy közülük mindenki kivétel nélkül keresi?
- Nős: (már válik, dr legalabbis azt mondja/hazudja)
- Nagyon Nős: esze ágában nincs elválni, csak b*szni akar. Termeszetesen ingyen, és helyem legyen!
1es voltam 🤣
1. Ismerkedési lehetőségek hiánya. Nem Tinder és társai...
2. A "felhozatal" szörnyű. Nem külső vagy anyagi helyzet szempontjából, ahogy itt feltételezni szokás! A mentalitásuk az, ami igazán siralmas. Miért szenvednének hát velük/miattuk a nők? Akkor már inkább egyedül - akinek igénye van rá, barátokkal, családdal körülvéve, kutyával vagy macskával élve. Ebben semmi férfigyűlölet nincs, csak elutasítása az átverésnek, a bántalmazásnak, a kihasználásnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!