Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy szingli, társkereső férfi helyében lennétek, sorozatosan hány különböző nőtől kellene megkapnotok kb. azt, hogy "úgy érzem, nem téged kereslek", hogy végleg elmenjen a kedvetek a társkereséstől és nem próbálkoznátok tovább?
Lenne egy szigorú listám az elején és addig várnék, amíg kifizetődőbbnek érzem azt, mint lejjebb adni, ezért pedig egy percig sem érezném magam szarul.
A hirdetést sem veszem le jofogásról, mert nem viszik azonnal annyiért, amennyiért nekem is megérné. Ez ilyen
Nem adnám fel, de nagyon érdekelne, mit látnak bennem, ami taszítja őket, ezért megkérdezném tőlük. (Persze ha olyan világban élnénk, ahol a férfiak nem "kiabálnának" az őszinteség miatt, és a nők elmondhatnák, mi a baj velem valóban.)
De ugyanezt tenném, ha senki nem akarna velem barátkozni.
Én örülnék hogy millio normális nő van.
Én mint nő azt látom hogy rengeteg a házas foglalt szexkereső vagy incel vagy nagyon csúnya, vagy 6 iskolát végzett, volr már hogy majdnem bőgtem hogy egy normáls sincs fent.
Férdiként úsznék q boldogságban. Hogy mennyi szép sikeres önállo aranyos normális értelmees kedves nő van.
Én is inkább onnan próbálnám megközelíteni, mint mikor tini koromban próbáltam nőbb lenni: próbálnék rájönni, hogy milyen ember az, akit jó partinak tartanak és próbálnék olyanná válni.
Nőként is ezt csináltam, csak nekünk ezt keresni sem kellett, mert mindenki kéretlenül öntötte ránk, tinilányokra, hogy milyen a jó nő. Legyen hosszú haja, legyen kerek seggem, lapos hasa, mosolyogjon sokat, legyen törődő, néha kezdeményezzen és így tovább. Idővel nő lett belőlem, aki közelít a nőideálhoz a saját képességeinek megfelelően.
1.
De olyan helyre, ahol komoly pénzt is kell fizetni a hirdetésért, már nem tennéd fel... Jó a jófosás, az ingyé' van.
Miért tenném? Annyira nem sürgős
6.
Na, így könnyű keménykedni, de egy rendes oldalon már nem hirdetnéd.
De amúgy az átlagembert nem hajtja a kíváncsiság, hogy miért utasítják el?
Olyan fura, hogy meg akarjuk érteni, miért tetszik másoknak X ruhadarab, de azt nem, hogy bennünk mi van.
Nehéz megmondani, de talán jobban megnezném kinek es főleg mit írok, nem pedig random mindenkire aki csak nő.
Bár nem tarskeresőztem soha, de ha valaki egy hosszabb ertelmes bemutatkozast írna, akkor valaszolnék neki ha csak nem 200 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!