Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha egy szingli, társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy szingli, társkereső férfi helyében lennétek, sorozatosan hány különböző nőtől kellene megkapnotok kb. azt, hogy "úgy érzem, nem téged kereslek", hogy végleg elmenjen a kedvetek a társkereséstől és nem próbálkoznátok tovább?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

De, az egy rendes oldal. Nekem az a fontos, hogy megkapjam az x pénzt azért, amit felteszek (és eddig megkaptam érte, mert reálisan értékeltem). Kit érdekel, ha ezért 3 nappal vagy 3 héttel tovább áll a pincében az, ami előtte 3 évig állt ott és meg sem lett hirdetve?

Ne hülyéskedj már. Én azért akarok eladni dolgokat, mert úgy érzem, hogy jobb lenne, mint kidobni. Ahogy azért keresek és keresnék párt is, mert úgy érzem, jobb is lehetne, mint egyedül. De nem azonnal és nem bármi áron, hiszen eddig is működött egyedül.

2023. jún. 18. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Ki az az idióta barom állat aki fizet azért, hogy meghirdessen egy nyamvadt okostelefont például 😂😂😂 jóistengyerele
2023. jún. 18. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez milyen kérdés már?

Azt hiszed a nőknek könnyű?

Miért kéne a nőknek pasi fejjel gondolkodni, hogy megkapd az amugy sem reális statisztikádat.

2023. jún. 18. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Senkinèl sem próbálkoznèk, úgy lennèk vele, hogy szedjenek fel engem a nők.
2023. jún. 18. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Pityipalko aki fizet aporhirdetesert. Lehet lepontozni kisbetyar, probalkozz.
2023. jún. 18. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem nyomulnék random nőkre. Csak akkor közelednék valaki felé ha látnám hogy én is szimpatikus vagyok neki.
2023. jún. 18. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Bakker tegyél már fel egyszerűbb kérdést, túl sok a választási lehetőség. Max 2 lehetőséget plíz!!!!
2023. jún. 18. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
kis segitség, a nőket nem igazán érdekli ez az egész, mivel annyira korszerű és fejlett szexuális segédeszközöket lehet kapni, hogy gyk. semmi szükségük nincs férfira. Persze ezt mindegyik tagadja, és váltig állitja, hogy komolyat keresel. Mióta bejött a lovense lush, azóta egy látványosan látszik.
2023. jún. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!