Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy ilyen sok szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy ilyen sok szingli nő, ennyire nehéz a nőknek a társkeresés?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom és tele van 30 év körüli szingli nőkkel, a közigazgatásban dolgozom így jóval több a nő és rengeteg fiatal nő van mind szinglik. Baráti társaságban is nagyon sok 30 körüli szingli van, miért nem találják a nők a társakat és mi a probléma, mit gondoltok?
2023. szept. 4. 16:56
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
75%
#8: kéne a francnak "macsó", fujj. Sportkocsi dettó.
2023. szept. 4. 17:40
 12/52 anonim ***** válasza:
73%
szerintem ennyire gaz a pasi felhozatal XD
2023. szept. 4. 17:50
 13/52 anonim ***** válasza:
8%
11 a sportautós is ugyanezt mondaná rád "kéne a francnak fújj!"
2023. szept. 4. 17:51
 14/52 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudhatod, hogy melyik ver át, igazából csak ez a nehéz. Mint valami piacon, ki akar rádsózni hibás árut, vagy hogy ki tolvaj(aki csak szexre hajt).

Sajnos sokszor bedőlünk, mert a legtöbben nem is tudják, hogy hibás árut sóznak ránk, és minden második tolvaj. Én most futottam bele egy elvileg nem vallásos figurába, aki hétvégente templomba jár, saját bevallása szerint társaságért. És mire ezt megtudod róla, már kezded megkedvelni és beleöltél több órát.

2023. szept. 4. 17:52
 15/52 anonim ***** válasza:
87%
#13: és az engem miért kéne, hogy érdekeljen?
2023. szept. 4. 17:55
 16/52 anonim ***** válasza:
60%
Tömören azért, mert a mai világban leértékelődött a fizikai erő, és felértékelődött az érzelmi intelligencia, ami a nőknek magasabb, ezáltal az átlag nő magasabb szinten áll, mint az átlag férfi.
2023. szept. 4. 18:02
 17/52 anonim ***** válasza:
24%
Mert az elvárások nem találkoznak a kínálattal.
2023. szept. 4. 18:06
 18/52 anonim ***** válasza:
39%
16 Azért ez masszív szexizmus. És ezt feminista nőként mondom.
2023. szept. 4. 18:09
 19/52 anonim ***** válasza:
67%

"Nincs autója"

Hát ez szörnyű tényleg.

2023. szept. 4. 18:12
 20/52 anonim ***** válasza:
12%

Egyáltalán nem, ezek szociológiai és pszichológiai tények, csak nem akartam belemenni a magyarázásba. De megintcsak röviden arról van szó, hogy mivel a nők inkább otthon voltak, pszichológiailag egészségesebb környezetben, nem pedig pl halálra gyilkolták egymást, mint a férfiak, ami "kicsit" távol áll az egészséges légkörtől, így ez kialakult a történelem során

2023. szept. 4. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!