Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy ilyen sok szingli nő, ennyire nehéz a nőknek a társkeresés?
Nem tudhatod, hogy melyik ver át, igazából csak ez a nehéz. Mint valami piacon, ki akar rádsózni hibás árut, vagy hogy ki tolvaj(aki csak szexre hajt).
Sajnos sokszor bedőlünk, mert a legtöbben nem is tudják, hogy hibás árut sóznak ránk, és minden második tolvaj. Én most futottam bele egy elvileg nem vallásos figurába, aki hétvégente templomba jár, saját bevallása szerint társaságért. És mire ezt megtudod róla, már kezded megkedvelni és beleöltél több órát.
"Nincs autója"
Hát ez szörnyű tényleg.
Egyáltalán nem, ezek szociológiai és pszichológiai tények, csak nem akartam belemenni a magyarázásba. De megintcsak röviden arról van szó, hogy mivel a nők inkább otthon voltak, pszichológiailag egészségesebb környezetben, nem pedig pl halálra gyilkolták egymást, mint a férfiak, ami "kicsit" távol áll az egészséges légkörtől, így ez kialakult a történelem során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!