Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ti mit tesztek meg annak érdekében hogy előbb megtaláljátok a jövőbeliteket?
(Nem a jövendőbelimet keresem.)
Mivel nincs más ismerkedési lehetőségem, társkeresőt használok.
Utcán, boltban, bankban stb. nem látom, hogy kezdeményeznének a férfiak, nálam sem tették soha, de nem is voltam még ilyen jelenetnek szemtanúja. Máshová nem járok.
A "semmit" opcióval pedig számomra az a baj, hogy szépen elteltek a 20-as éveim teljes üresjáratban, a 30-at betöltve már több mint 7 évnyit tudtam ebből felmutatni. Nagyon ellenemre volt (van) a társkeresőzés, de elég egyértelmű, hogy ha továbbra is a "semmit"-nél maradtam volna, esélyt sem adva a dolognak, akkor 100%, hogy a következő kerek évfordulón már 17+ évet tudhattam volna magam mögött. Egy ponton túl (egy bizonyos mennyiségű üresjáraton túl) már nem veszi olyan lazán az ember... Noha tény, hogy most (32 leszek) sem áll jobban a szénám, de legalább a lehetőséget megadtam, hogy utolérjen a szerencse.
7: Nem adom ki magam itt, priviben sem, ne haragudj.
Én nem vagyok vonzó nő, tehát érthető, hogy nálam nem kezdeményeznek sehol. Azt látom viszont, hogy az említett helyeken csinos nőknél sem teszik. Senkinél. Nem az a világ van már.
Egyébként ahogy írtam, nem járok sehová a kötelező helyeken kívül, ezért nincs más lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!