Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ti mit tesztek meg annak érdekében hogy előbb megtaláljátok a jövőbeliteket?
Figyelt kérdés
Társkeresőkről általában rosszakat mondanak, nekem is rosszak a tapasztalatok2023. máj. 1. 15:37
11/58 anonim válasza:
Most épp nem keresek, mert nem vagyok túl az exemen, de amúgy szoktak random helyekről megtalálni, pl. kondiból, vagy buliból, ha évente pár alkalommal ráveszem magam és elmegyek, vagy Tinder, baráti kör stb.
12/58 anonim válasza:
Semmit. Tinder es tarsai nem jonnek be, majd valahol osszefutok vele ha ugy hozza a sors.
13/58 anonim válasza:
És aki várta, hogy “majd hozza a sors”, annak hozta?:D Vagy végül elkezdett aktívan keresni?
14/58 anonim válasza:
Már nem vagyok szingli. De sokáig (20-21 éves koromig) az voltam, nem tettem semmit. Csupán annyit, hogy nyitott voltam, sok helyre jartam, sok emberrel találkoztam. Néha igyekeztem kilépni a komfortzónámból és ügyesen felismertem mikor és kinek érdemes esélyt adnom.
Még annyit se voltam hajlandó tenni, hogy pl sminkeljek vagy csinosan öltözzek. Az nem én lettem volna.
Nem bánok semmit. Azóta is boldogok vagyunk a párommal.
16/58 anonim válasza:
És azóta az első pároddal vagy? Hány éve? Én 27 vagyok és kicsit kétségbe vagyok esve, hogy vagy elkezdek aktívan keresni, vagy macskás nő leszek😃
18/58 anonim válasza:
"sokáig (20-21 éves koromig)"
Komolyan 1 évet jelent a "sokáig"? Ennyitől mondjuk én (6., 9. hsz.) sem estem volna kétségbe...
19/58 anonim válasza:
#18 neem. úgy értettem, hogy majdnem 21 voltam mikor először lett kapcsolatom.
#16 Még annyira nem régóta. Kb 1.5 éve élünk együtt, de nagyon szuper a kapcsolat, nagy reményeket fűzök hozzá.
20/58 anonim válasza:
#17 Akkor tarts valami mini kutyát inkább. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!