Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ti mit tesztek meg annak érdekében hogy előbb megtaláljátok a jövőbeliteket?
"Nem kell tökéletes külsővel rendelkeznie."
Aha, csak tök fura leírni, hogy hibátlan külsejű nőnek nincs senkije, és ez nem fair, mikor fel sem merül benned, hogy lehet belül rohad. Neeem, ha hibátlan az alakja, ha csinosvékony, akkor hogy a ménkűbe történhet meg az az igazságtalanság, hogy nincs pasija. 😱
Kérdező, nincs olyan, hogy nő férfinak, férfi nőnek - pont ez az, ami miatt sokszor elcsúszik a dolog. Mert "egy nővel" meg "egy férfival" akarnak az emberek ismerkedni, nem adott emberrel. Ez a "kivetem a hálóm, és átguberálom, ami beleakadt" soha nem vezet sehova.
Nem azt mondom, hogy te rohadsz belül, értelmezd, amit írtam. Én is nő vagyok, nyugi, csak mondom, hogy rohadt nagy képmutatás ez, hogy aki csinike vagy helyes, annak MUSZÁJ, hogy legyen párja, mert vagy a külső számít, VAGY nem képesek felfogni sokan, hogy a párokat nem osztogatják: az, hogy egy börtöntölteléknek van csaja, vagy egy hülyepicsának pasija, az rohadtul nem kellene, hogy felmerüljön egy normális emberben, mint igazságtalanság. Pont jó, hogy az olyanok megtalálják egymást.
Soha nem azokra a párokra irigyek az emberek, akik mondjuk 70 évesen a padon ülnek szerelmesen, egy életet leélve egymással, dehogy. Akinek jó a valaga, annak muszáj, hogy legyen pasija. Aki jóképű, annak tragédia, ha nincs csaja.
Komolyan, az önismeret korában nem ül le senki azon elmélkedni, hogy "miért vagyok akkora faaszkalap, hogy azt hiszem, bármit is számít valami képzeletbeli igazságosság".
53. Ez így igaz. Nincsen igazságosság a kapcsolatokban legtöbbször. Engem is frusztrál hogy igénytelen külsejű férfiakat látok szuper nőkkel de nem tudhatom milyen nők valójában. Lehet hogy rendesek csak önértékeléi gonddal küzdenek. Vagy csupán nagyon a belső értékeket nézik. Általánosságban nem. Egy rendesebb lány is előbb válassza a vízilófejű srácot aki havi 1 milliót keres, 2 diplomás, örökölt egy lakást, mint a rendes srácot aki mindig hűséges volt a lányokhoz és törődő volt de nem diplomás és csak havi 300-at keres.
A kérdés hogy a mai világban mennyire fognak szeretni azért amilyen vagy férfiként, mennyire pedig azért amit tudsz nyújtani egzisztenciális értelemben.
Én is csak reménykedni tudok abban hogy ki tudnám szűrni azokat a lányokat, akik a megélhetést látják bennem főként. Undort keltő mikor valaki tinderen is egyből arra tér ki egyedül lakok-e és hogy utazom-e. Ez van, a pénz diktál. Ha meg nem a pénz akkor a siker
50-es vagyok, nyilván nem tetszett a kommentem, de rátapintottam a fájó igazságra.
Nem baj, ha valakinek nincs diplomája, vannak nők, akiknek ez nem fontos.
De bármennyire is vagy kedves, jófej és aranyos, ha ketten kerestek együtt 600 ezret egy albérletben, akkor sem fogtok tudni felnevelni egy gyereket így. Akkor vagy a mai 28 éves nők kell változzanak és jobb munka után nézni, esetleg külföld, vagy Nektek, 28 éves férfiaknak kell valamit változtatni, ugyanebben a tekintetben.
És leginkább azt akarom hangsúlyozni, hogy Magyarország ilyen szempontból egy nagyob vacak hely, hogy tisztességesen megszerzett 300 ezer forint nem elég megélni. Pedig mindenki ledolgozza a heti 40 óráját, vagy többet.
De ha én biztonságban el akarok menni 2x 2 évre szülni (és semmi támogatás nem jár 2 gyerekre ugye...), ahhoz nem az kell, hogy a megélhetési pénztárcát látom egy pasiban (figyelj, ahhoz 1 millió felett kell keresni), de akkor is te tartod el a családod, amíg a nők helyzete sokkal kiszolgáltatottabb.
Én is csak 300-at keresek. Nyilván okkal választottam a szakmám, okkal támogattak a szüleim, mert tudják hogy ez ennyi és az életben nem lenne lakásom máshogy.
De ha velem összejön egy pasi aki ugyanannyit keres mint én, de nem kapott szülöktől semmit, akkor az olyan, mintha én tartanám el. Persze ha véletlen házasság lenne és véletlen elválnánk, akkor nem kapna a lakásból semmit, de nyilván addig se az legyen a motiváló erő, hogy a származási családom jól áll anyagilag.
És az sem lesz soha szimpatikus hozzáállás, ha egy férfi megalázónak tartja azt az elvárást, hogy el kell tartania a családot. A világ mindig is így működött, mindig azok kellettek jobban, akik jobban képesek erre, mint akik nem.
Jó, arról a rétegről ne beszéljünk, aki segélyért szül. De alapesetben nem lehet mit tenni, ha sokat dob valaki értékén, ha elfogadható a fizuja.
Mert a 300, tapasztalatból mondom, még saját lakásban is minimálbér, és nagyon kevésre elég... :(
Na ez azért túlzás.
Az, hogy valaki egyedül van, akár férfi akár nő, az még véletlenül sem jelenti azt, hogy nem néz ki jól, vagy hogy csúnya lenne.
Pl számos ismert személy is egyedül van, pedig jól néz ki és még pénzügyi gondja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!