Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, ti mit tesztek meg annak érdekében hogy előbb megtaláljátok a jövőbeliteket?
Én nem csinálok semmit.
Foglalkozok magammal, törődök magammal, és ennyi :D
Ha valaki elhív randira, akkor szimpátiától függően igent vagy nemet mondok, de nem szoktam megerőltetni magam, hogy akkor most eldöntöm, hogy nekem pasi kell és orrvérzésig randizok meg megyek ide-oda ismerkedni. Nekem nem ekörül forog az életem, hogy mielőbb pasim legyen vagy hogy egyáltalán pasim legyen.
Én már nagyon unom az egészet
Rohadt ez a világ, és igazságtalan, mert felháborító, hogy nemtudja az ember megélni a saját vágyait, és szükségleteit.
Így nincs értelme az életnek. Én még birom talán egy pár évig, aztán ha nem adódik semmi, akkor mindenképp öngyilkosság lesz a vége, ezt már eldöntöttem fixre.
37.
De sajnos igen. Sokszor elgondolkodtam már ezen, aztán álltalában kijövök belőle, de félek, hogy egyszer majd nem sikerül.
Én tudom, hogy vannak más problémák is az életben, de azt meg neked kell tudni, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, mert az az övé.
Megértem én, hogy x-nek nincs munkája, y-nak meg pénze, de nekem meg párom nincs, és ez nekem óriási probléma.
Így nem lehet teljes életet élni. Így az ember csak olyan, mintha infúzión lenne. Csak éppen vegetál.
Van pénzem, de nemtudom kire elkölteni, jó az egészségem, de nemtudom kivel érvényesíteni, van lakásom, de partner nélkül üres.
Mindenem megvan, mégsincs semmim, mert pont a legfontosabb hiányzik. Egy szerető pár. Ez ad értelmet a munkának, a pénznek, az egészségnek. Társ nélkül mindegyik csak egy szarkupac.
Remélem ez így azért már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!