Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy ilyen sok szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy ilyen sok szingli nő, ennyire nehéz a nőknek a társkeresés?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom és tele van 30 év körüli szingli nőkkel, a közigazgatásban dolgozom így jóval több a nő és rengeteg fiatal nő van mind szinglik. Baráti társaságban is nagyon sok 30 körüli szingli van, miért nem találják a nők a társakat és mi a probléma, mit gondoltok?
2023. szept. 4. 16:56
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
84%
40, de akkor te is latod, hogy nem ez a normlis sem az atlagos. Te nagyon szerencses voltal, hogy ilyen ferfit fogtal ki. Nem lehet tudni, hogy akivel 20-23 evesen elkezdek jarni az majd 6-10 ev mulva megbolondul. Ez lutri es te szerencses voltal, csak sajnos inkabb az szokott tortenni amit fentebb is irtam.
2023. szept. 5. 09:46
 42/52 anonim ***** válasza:
33%

"Tomegkozlekedek, ha beesz a penész a munkahelyemre, (otthonrol dolgozom főleg) de kell az autó bevasarolni, kirandulni menni stb."

Na ennyiért aztán tényleg megéri fenntartani egy autót. :D

Mondjuk azt se értem, hogy ha neked van és alig használod, akkor miért fontos hogy a palidnak is legyen még egy.

2023. szept. 5. 10:34
 43/52 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egész "megbolondul a csávó mert nem akar családot alapítani" teória egy hülyeség

Ha nem lett megbeszélve a kapcsilat elején, hogy mi a terve a másik félnek családalapítás témában, hadd csinálja már azt az ember amit akar, semmivel sem kevesebb, mint az, aki le akar telepedni

2023. szept. 5. 11:12
 44/52 anonim ***** válasza:
46%
Azok a nők úgy szinglik, hogy többségüknek van egy, de inkább több férfi aki kezelgeti.
2023. szept. 5. 11:27
 45/52 anonim ***** válasza:
22%
41, őszintén szólva én nem ezt látom. Én azt látom, hogy sokan elcseszik a fiatalkorukat és nem gondolkodnak. Igen, kell szerencse is a jó párválasztáshoz, de nagyon nem csak ezen múlik. Amit te írsz, az a szegényes ön-, és emberismeretre vezethető vissza. Ha valaki összejön egy olyan férfival, aki néhány év múlva kihátrál, annak azért szoktak előjelei lenni, csak az adott nő szemellenzős, és magának se vallja be, hogy az összes redflaget figyelmen kívül hagyta. Valószínűleg se tartása, se önismerete és hárítja a felelősséget. Vagy a másik, aki élni akar, fszról fszra száll, és 32 évesen eszébe jut, hogy kéne család is, aztán csak pislog, hogy senki érdemeset nem talál vagy nincs már rá kereslet. Tetsvérem is ilyen, itt van, lassan 34 évesen, eddig csak hülyítette a fiúkat és felpróbálta az összeset, most meg minden hétvégén vigasztalom, mert annyira magányos és senkinek se kell. Biztos van olyan, akinek egész egyszerűen pechsorozata van és semmi sem jön össze, de én még olyat nem láttam, hogy egy céltudatos, családra vágyó, normális érzelmi intelligenciával rendelkező nő, aki tisztában van a saját értékével, az ne talált volna magához való párt időben.
2023. szept. 5. 12:28
 46/52 anonim ***** válasza:
78%

"Azok a nők úgy szinglik, hogy többségüknek van egy, de inkább több férfi aki kezelgeti."

Nehéz elhinni ugye, hogy a vízsugár a zuhanyból nagyobb élmény, mint egy random farok?

2023. szept. 5. 13:36
 47/52 anonim ***** válasza:
25%

46.Ezt nem hiszik el, mert magukból indulnak ki. Ha ők nem tudnak punci nélkül élni, azt gondolják, hogy mi sem farok nélkül.

Náluk egy nő szingliségébe is beletartozik a nagy "szent fallosz".

2023. szept. 5. 14:38
 48/52 anonim ***** válasza:
23%
Csak szimplán ismerem a fajtátokat :)
2023. szept. 5. 15:03
 49/52 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy ismered 🤣

Egy boldog szingli nőnek nincs szüksége pénisze, ugyanis az nem garantálja az orgazmust. Ahogy férfire se, mert az még nem garantálja a boldogságot.

2023. szept. 5. 16:48
 50/52 anonim ***** válasza:
87%
Fos a kínálat...
2023. szept. 8. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!