Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek mekkora része nézi le azokat, akiknek nehezen jön össze párkapcsolat?
Szerintem is vannak, akik lenéznek vagy ezen rúgóznak, hogy én szingli vagyok.
Fizetős lánnyal szexeltem és kapcsolatban sosem voltam. Egyszerűen nem járok sehová, csak dolgozni és haza. Ettől nem vagyok incel és csúnya sem. Egyszerűen ilyen vagyok. Bizony volt már olyan az előző melóba, hogy ennyire ezzel is csesztettek szűz b....fa...sz vagyok, hogy ott fel is mondtam.
F/32
Szerintem sok ember lenézi őket vagy lesajnálja. Ezt láttam a környezetemben. Pl. ha egy 20 feletti szűz elment a társaságból este, akkor a maradék ember egyből kibeszélte, elég negatívan. Esetleg néhányan védték, hogy szegény.
Sőt, még kisebb ilyen helyzeteknél is furán állnak az egészhez páran. Nekem kb. fél éve nincs kapcsolatom, előtte volt több is. Nem erőltetem az ismerkedést, de néha összejön ez meg az. Ehhez képest elég sokszor kaptam már olyat, hogy de miért nincs barátnőm? És úgy néztek rám közben, mintha valami sajnálnivaló kiskutya lennék.
Az meg itteni extra dolog, hogy ki lúzer meg szűz. Tök jó, hogy egy csomó kérdésnél előadják az itteni emberek, hogy nem gond, ha valaki szűz, aztán máskor meg beszólnak srácoknak, hogy szűz lúzer.
Érdekes egyébként, hogy a lányoknak ezzel szemben pedig azért szólnak be, ha nem szűzek.
Rengeteg a "szűz lánnyal ismerkednék" kérdés itt a gyakorin. Már szinte elszégyellem magam, amiért én már úgynevezett "használt" vagyok...
Szerinted honnan szopjam ki a teljes népessége kivetítitett százalékos arányt??
Vannak ilyenek, mások meg lesz.rják.kit érdekel.
#8: Mondjuk az csak pár itteni megkeseredett ember. Elég sok emberrel beszéltem szexről már életem során, összesen 2 férfit láttam, aki ilyen volt.
Tudod, vannak itt tipikus karakterek, amiket a való életben nem igazán fogsz látni. Nem véletlen, hogy onnét ideverődtek. Pl. incelből sincs annyi, mint itt, de mindenen kiakadó nőkből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!