Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ugranak bele manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ugranak bele manapság az emberek ilyen gyorsan párkapcsolatokba?

Figyelt kérdés
Több embert ismerek akik kb két hét után már együtt vannak...aztán csodálkozunk hogy milyen gyorsan vége tudnak lenni a kapcsolatok, még nem is ismeri de már a pasim, párom stb.
2023. jún. 16. 12:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Lehet előtte ismerték egymást

Amúgy könyörgöm, párkapcsolat, nem házasság

2023. jún. 16. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Mert az ilyenek gondolom nem heti egyszer csetelnek arrol hogy szia mizu hanem lehet napi 24 ben zajlik velük az élet.

Tudod vannak olyan emberek akikkel 2 hét alatt is történik annyi minden izgalom esemény sztori ami másnak egy évben sem vagy egy élet alatt sem.

Az idő szinre relativ

Vagy pl vannak akik az első 3 hónapban találkoznak hetente az kb 6 alkalom a 90 napból.

Mások meg egy héten belül is találkoznak 6 szor is az meg 84 alkalom.

Óriási a kapcsolatoo minősége közti különbség és nem csak időben látzsik ez. Az csak pelda volt ahhoz hogy erzekeltetni tudjam

De vannak pl.olyanok akik akár eveken is csak szexpartnernek tekintik a másikat, valakik meg első héten már kötődnek es komolyan veszil a másikat. Megint oriási a kaocsolati minőség közti különbség.

2023. jún. 16. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem 2 hónap intenzív randizgatás előtt felesleges kimondani.
2023. jún. 16. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
*jav éveken is át
2023. jún. 16. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
42%

2 hét után szerintem akkor is gyors kimondani, ha minden nap találkoznak. Én azt tapasztaltam, hogy a 2 hónap a választóvíz. Akkorra tudod már, hogy megvannak-e a másikban azok a dolgok, amik kellenek és érzel-e úgy iránta, ahogy kell.

2023. jún. 16. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
#2 Ne viccelj már, ha éjjel-nappal írkálsz valakivel még messze nem ismered ki két hét után, az még semmi...
2023. jún. 16. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

Vannak akkk az első randi óta egyutt vannak meg már házasok is.

Es nagyon is sokan.

A 2 hét azoknak kevs csak akik a sziamizu szint csak.

De egyebként 2 hét alatt cegeket is lehet éoíteni, a világot is megeleht valtani, 2 hét alatt nagyon sokminden le tud folyni a dunán is azoknál akik életképesek.

2023. jún. 16. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
#7 vagy mondjuk nem 18 évesek szintjén vagyunk már és szeretnénk jobban megválogatni, kivel leszünk együtt. Ahhoz meg kell idő. Nem az ovis “szia járunk?” szinten vagyunk, ennél kicsit több ésszel áldottak meg.
2023. jún. 16. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Több oka van.

Egyrészt én azt gondoltam sokáig magamról, hogy nem vagyok értékes, ezért úgy voltam vele, hogyha gyorsan összejövök valakivel, akkor ha megtudja, hogy mik a rossz tulajdonságaim, még ha kicsit ki is ábrándul, azért annyira nem, mert már összejöttünk, megkedvelt, nem fog kidobni. Míg ha csak randizunk, beszélgetünk és úgy derül ki valami rólam, fogja magát és letilt. Egyébként ezen már dolgoztam, úgyhogy most már nem ez vezérel.

Másik ok, hogy én már csak neten ismerkedtem 2014 óta. Nem zártam ki, hogy élőben ismerjek meg valakit, de nem ment. Főleg később, amikor már nem ismertem meg új embereket. Tudod, a sulinak vége, már nem bulizok, munkahelyen nincs senki olyan, minden barátom barátjának a barátját ismerem már, úgyhogy így egyre nehezebb. Nos elég érdekes lenne és senki nem menne bele, ha a Tinderen megismert srácnak mondanám, hogy oké, csókolóztunk, kézen fogva járunk, folyamatosan chatelünk, de még nem akarom kimondani, hogy járjunk, addig csak nézzen ki úgy, mintha párkapcsolat lenne, csak címke ne legyen rajta :D Én amúgy nem félek attól, hogy megnevezek dolgokat, pl párkapcsolat. Amelyik fiú ettől megijed, az nem férfi. Azért ha nem pl suliban kerülgetjük egymást fél évig, akkor nem úgy működik, hogy ennyit vár az egyik fél bizonytalanságban a másikra.

Egyébként ha kimondjuk, hogy együtt vagyunk, de kiderül, hogy nem működik, akkor mi van? Mi baj történhet? Ugyanúgy megszoktam és lefeküdtem vele stb. mintha nem lett volna kimondva, hogy járunk. Volt egy srác, 3 hétig tartott a kapcsolat az első csóktól számítva, majd kiderült, hogy nem működik köztünk, szakítottunk. Ha valaki kérdezi, hogy hány barátom volt, őt nem számolom bele, mert 3 hét az tényleg semmi.

Amúgy meg ez nem egy házasság, vagy nem közös hitel van a lakáson, hogy ne lehessen egy beszélgetéssel kilépni.

Sokan úgy vannak vele, hogy ők csak azzal akarnak járni, akibe szerelmesek, két hét után meg nem lesznek azok. Nos én egy hét után is szerelmes tudok lenni, mert ez nem az az érzés, amikor az életemet adnám érte, hanem valami kis rózsaszín, egy villámcsapás, ami szerintem kell ahhoz, hogy a kapcsolatunk jó legyen, amire tudok emlékezni, támaszkodni, akkor, amikor már átalakul a szerelem szeretetté. Ha valakibe szerelmes leszel, az tényleg egy villámcsapás. Nem sok emberrel tudod ezt megélni, ez csak úgy jön, nincs rá racionális magyarázat. Viszont ha valakivel csak ismerkedsz hónapokig, de nem volt meg ez a kezdeti érzés, azt megszeretted, nem belé szerettél, az meg nekem kevés egy párkapcsolatban.

Két hét alatt tényleg nem ismersz meg egy embert, de szerintem 1-2 év alatt se, annyi ideig meg szerintem te se akarsz húzni egy ismerkedést :D Amennyit látsz belőle két hét alatt, abba beleszerettél, az meg majd kiderül, hogy olyan ember-e ő, amilyet szeretnél.

2023. jún. 16. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Páromat fél éve ismertem már közös társaságból, kb. mindent tudtam róla, mikor randizni kezdtünk, így a második randinkon össze is jöttünk. 8 éve. Nem bántam meg.
2023. jún. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!