Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gyakoriak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakoriak az ilyen jellegű párkapcsolatok manapság? Akinek ilyen kapcsolata van, az szerintetek nagyon nagy mázlista?

Figyelt kérdés

Ahol a férfi és nő: azért vannak együtt mert tiszta szívükből szeretik egymást. Mindegyik elfogadja a másikat teljes mértékig, a hibáival együtt. A kapcsolatot a harmónia és a szín tiszta szeretet és szerelem lengi át. A problémáikat és konfliktusaikat (mert minden kapcsolatban vannak problémák amiket meg kell oldani) normálisan megtudják beszélni felnőtt emberek módjára, nincsenek hiszti és durcizós rohamok. Tiszteletben tartják egymást, megadják a másiknak a szabad légteret, vagyis nincs olyan hogy megtiltanak dolgokat a másiknak. Bármiről tudnak beszélgetni, egymásnak szinte a legjobb barátai. Lelki szinten teljesen kielégítik egymást. És az ágyban is teljes az összhang. Hűségesek egymáshoz, és a nehéz időszakokban is teljes mértékben egymás mellett állnak.

A kapcsolatukban együtt fejlődnek pozitív irányba, és mindkét fél segíti a másikat pozitív irányba fejlődni.

2016. nov. 20. 23:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Őszintén mondom, hogy ilyen biztosan van, de én még nem találkoztam vele. Mármint a környezetemben abszolút nincs ilyen. Csak a 60+os korosztályból tudnék rá példát mondani.
2016. nov. 20. 23:34
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Egy válás után egy lyukas garast sem adtam volna arra, hogy van ilyen. Aztán találkoztam a 2.férjemmel. Most már tudom, hogy igen. Van ilyen. Csak baromi nehéz megtalálni.
2016. nov. 20. 23:41
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Hát kb. az én kapcsolatomat írtad le. Egyébként senki mást nem ismerek rajtunk kívül akinek ilyen párkapcsolata lenne.

21/F

2016. nov. 20. 23:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy vagytok akiknek ilyen a kapcsolata!!!! :) Szerencsére nekem is pontosan ilyen, szóról szóra, én 22 éves vagyok, a barátom 32. És úgy gondolom hogy a mai világban az ilyen kapcsolat egy igen igen ritka kincs. :)
2016. nov. 20. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
A mi kapcsolatunk ilyen, de a világ nem ilyen egyszerű. Hiába van köztünk összhang, most speciel mindketten annyira elfoglaltak vagyunk, hogy reggel elmegyünk, este hazaérünk, alig találkozunk, tanulunk és dolgozunk, hogy egyáltalán nincs időnk kihasználni, hogy mi mennyire is szeretjük egymást. Csak elélünk egymás mellett, amiről nem is tehetünk, csak a sz.r világ, mert csak így lehet boldogulni
2016. nov. 20. 23:46
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
Lehet nem a legjobb ötletem volt bedepizve feljönnöm erre az oldalra és ilyeneket olvasni.
2016. nov. 20. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Na most a "Társkeresési problémák" rovatban erre mégis milyen választ vársz? Tele van negatív emberrel, akik szerint a férfiak csak szexet akarnak, a nők meg pénzt, és csak annak lehet kapcsolata, aki jól néz ki. Ja nem, ha nő, akkor mindegy.

Viccet félretéve, szerintem simán vannak ilyenek még manapság is, egyáltalán nem igaz hogy mindenki felszínes lenne. Viszont én azt is gondolom emellett, hogy nem feltétlenül jó, ha egy ennyire idealizált párkapcsolatot keresel. Attól hogy időnként vannak kisebb-nagyobb összeveszések, még lehet jó egy kapcsolat (akinek van hasonló korú testvére, az biztos érti ezt). Meg ez ugye nem alakul ki egyik napról a másikra.

2016. nov. 21. 00:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem van hasonlo koru testverem, nem is elnek vele egyutt az biztos, ettol fuggetlenul jo a viszonyunk, de egy lakasban hosszu tavon elviselhetetlen, ha kiborulos hisztizos veszekedesek vannak neha, mert fokozatosan epiti le a vagyat, hogy sok idot toltsek a masikkal.
2016. nov. 21. 00:12
 9/15 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunk is ilyen a párommal, és sokat beszélünk arról, hogy ez mennyire ritka, emiatt nagyon értékeljük és vigyázunk rá. Annyi van, hogy az ágyban azért nem teljes az összhang, mert neki van egy problémája, ami elég sok mindent akadályoz, de teljes mértékben együtt vagyunk ebben, közösen dolgozunk rajta és csak erősít minket az ezzel való megküzdés. :)
2016. nov. 21. 00:27
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

10-15 év múlva is írják le a csillámpónis boldogságukat a válaszolók.

Kicsit árnyaltabb lesz a kép.

2016. nov. 21. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!