Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakoriak az ilyen jellegű párkapcsolatok manapság? Akinek ilyen kapcsolata van, az szerintetek nagyon nagy mázlista?
Ahol a férfi és nő: azért vannak együtt mert tiszta szívükből szeretik egymást. Mindegyik elfogadja a másikat teljes mértékig, a hibáival együtt. A kapcsolatot a harmónia és a szín tiszta szeretet és szerelem lengi át. A problémáikat és konfliktusaikat (mert minden kapcsolatban vannak problémák amiket meg kell oldani) normálisan megtudják beszélni felnőtt emberek módjára, nincsenek hiszti és durcizós rohamok. Tiszteletben tartják egymást, megadják a másiknak a szabad légteret, vagyis nincs olyan hogy megtiltanak dolgokat a másiknak. Bármiről tudnak beszélgetni, egymásnak szinte a legjobb barátai. Lelki szinten teljesen kielégítik egymást. És az ágyban is teljes az összhang. Hűségesek egymáshoz, és a nehéz időszakokban is teljes mértékben egymás mellett állnak.
A kapcsolatukban együtt fejlődnek pozitív irányba, és mindkét fél segíti a másikat pozitív irányba fejlődni.
Hát kb. az én kapcsolatomat írtad le. Egyébként senki mást nem ismerek rajtunk kívül akinek ilyen párkapcsolata lenne.
21/F
Na most a "Társkeresési problémák" rovatban erre mégis milyen választ vársz? Tele van negatív emberrel, akik szerint a férfiak csak szexet akarnak, a nők meg pénzt, és csak annak lehet kapcsolata, aki jól néz ki. Ja nem, ha nő, akkor mindegy.
Viccet félretéve, szerintem simán vannak ilyenek még manapság is, egyáltalán nem igaz hogy mindenki felszínes lenne. Viszont én azt is gondolom emellett, hogy nem feltétlenül jó, ha egy ennyire idealizált párkapcsolatot keresel. Attól hogy időnként vannak kisebb-nagyobb összeveszések, még lehet jó egy kapcsolat (akinek van hasonló korú testvére, az biztos érti ezt). Meg ez ugye nem alakul ki egyik napról a másikra.
10-15 év múlva is írják le a csillámpónis boldogságukat a válaszolók.
Kicsit árnyaltabb lesz a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!