Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatok terén szerencsétlen fiúk, nektek hogy
telnek a mindennapjaitok?
nem vagyok szerencsétlen de nem találok normális nőt amúgy egész jól elfoglalom magamat nem görcsölök rá hogy nincs csajom már elfogadtam :) 26/F
2016. júl. 30. 17:44
Nem tudom, én idén elég szerencsétlen vagyok. Tavaly három barátnőm volt, idén viszont nem igazán találok olyat, akivel szexnél többet el tudok képzelni.
A mindennapjaim pedig sok-sok munkával telnek.
2016. júl. 30. 17:49
nem tartom magam szerencsétlennek. A munkám ,ami egyben a hobbim is az elég jól lefoglal nap mint nap! Unatkozni nem unatkozok.
2016. júl. 30. 17:58
Egyetemre járok, tudományos kísérletekben veszek részt, éttermekbe megyek, vagy haverokkal sörözni, jókat eszem, iszom, sportolok(síelek,szörfözöm,kondizom,futok), filmeket, sorozatokat nézek, stratégiai játékokkal játszom, pihenek, alszom, néha lemegyek a balatoni nyaralónkba dögleni, sokat utazgatok(főleg Európán belül, de néha más kontinensekre is elnézek).
2016. júl. 30. 18:03
Szerencsétlen vagyok mert két vacak kapcsolat után nem akarok egy harmadikat? Nekem egy életre elég volt abból hogy egy nőt pesztráljak. Én jóformán mindent egyedül érek el, eszemben sincs egy koloncot venni a nyakamba. Amint találok egy olyan lányt aki méltó párom lehet, semmi kifogásom a kapcsolat ellen, de én nem akarok még egy "fogatlan farkast" magam mellé.
2016. júl. 30. 18:10
6/17 A kérdező kommentje:
A szerencsétlent nem negatív értelemben értettem, senkit sem akartam megbántani.
magamra költöm a pénzemet....ha azzal virítanék és mindenre meghívnék random lányokat akkor lenne valakim de kitalálták egyesek, hogy pénzzel nem ér ismerkedni csak külsővel
2016. júl. 30. 18:44
Az én mindennapjaim úgy telnek, hogy hajnalban kelek, elmegyek dolgozni, aztán este hazaérek, főzök valami kaját, megeszem és alszok. Szerencsére hajnaltól estig odavagyok, így nincs időm sírni. Pár havonta rámjön az ismerkedhetnék, akkor bepróbálkozok egy-két lánynál, aminek menetrend szerint csalódás a vége, és akkor újabb pár hónapig "élvezem" a magányt. Most két csalódás is összejött egy hét alatt, úgyhogy erre az évre már elég is volt ennyi.
2016. júl. 30. 18:52
Dolgozom és döglöm, közben belefulladok az önsajnálatba.
2016. júl. 30. 19:54
Általában dolgozom. Nagyrészt szeretem a munkám, félig ez a hobbim is. A munkatársaimat viszont nagyon szeretem, sok emberrel találkozom nap, mint nap és kapok tőlük sok szeretet. Persze ez más, mint egy lánytól dee mégis csak ott van és sokat számít mert tőlük legalább kapok. A mai lányok nagy része katasztrófa szerintem. Tisztelet a kevés kivételnek, akik valószínűleg már nincsenek egyedül :)
Egyébként nagyjából átlagos dolgokat csinálok ha épp nem dolgozom. Néha tanulok, néha kísérletezgetek, drónt reptetek. Barátokkal és a barátnőikkel vacsizunk néha, gokart, mozi, kirándulás, biciklizés, nagyon ritkán sorozatot is nézek. Hirtelen talán ennyi jut eszembe.
2016. júl. 30. 20:02
Kapcsolódó kérdések: